Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Αντωνάκη Σταυρούλα

Αθήνα, Ζωγράφου
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Γεια σας! Είμαι η Σταυρούλα και είμαι απόφοιτος του τμήματος Τουρκικών Σπουδών και Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών του ΕΚΠΑ. 

Είμαι παθιασμένη με την τουρκική γλώσσα και τον πολύχρωμο κόσμο της τουρκικής κουλτούρας. Με περισσότερα από τρία χρόνια εμπειρίας στη διδασκαλία, έχω ανακαλύψει πόσο σημαντικό είναι να μαθαίνουμε με χαρά και ενθουσιασμό.

Στα μαθήματά μου, προσπαθώ να δημιουργήσω ένα φιλικό και ζεστό περιβάλλον, όπου κάθε μαθητής νιώθει άνετα να εκφράσει τις ιδέες του και να κάνει λάθη χωρίς φόβο. Η μαθητική επιτυχία είναι για μένα όχι μόνο ένας στόχος, αλλά και ένα ταξίδι όπου μαθαίνουμε μαζί και διασκεδάζουμε.

Εκτός από τη διδασκαλία, λατρεύω να βοηθώ φοιτητές στη σύνταξη εργασιών. Με το πτυχίο μου στις τουρκικές σπουδές, μπορώ να προσφέρω όχι μόνο γλωσσική υποστήριξη αλλά και βαθιά κατανόηση του θέματος.

Είμαι πάντα ανοικτή σε νέες ιδέες και προσεγγίσεις και ανυπομονώ να μοιραστώ την αγάπη μου για τα Τουρκικά και τη μάθηση μαζί σας! Αν έχετε ερωτήσεις ή αν θέλετε να ξεκινήσουμε ένα εκπαιδευτικό ταξίδι, επικοινωνήστε μαζί μου.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Χρήση βιβλίων και online εκπαιδευτικού υλικού.

Παροχή προσωπικών σημειώσεων δωρεάν.

Κατά τη διάρκεια του μαθήματος αφιερώνεται σηματικός χρόνος για την εξάσκηση του προφορικού λόγου.

Μεθοδικότητα και συνέπεια

Επαγγελματική Εμπειρία

Διδακτική εμπειρία σε ατομικά και ομαδικά μαθήματα.

Μετάφραση και διερμηνεία για επιχειρήσεις.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η ικανότητα να μοιράζομαι τις γνώσεις μου και να βλέπω τους άλλους να αναπτύσσονται και να επιτυγχάνουν τους στόχους τους είναι κάτι που με γεμίζει με χαρά. Πιστεύω ότι η εκπαίδευση δεν είναι απλώς μετάδοση πληροφοριών, αλλά ένας διαρκής διάλογος και ανταλλαγή ιδεών. Η διδασκαλία μου προσφέρει την ευκαιρία να επιδράσω θετικά στις ζωές των μαθητών μου. Μέσα από την ενίσχυση των δεξιοτήτων τους, την καλλιέργεια του ενδιαφέροντος και την υποστήριξή τους, επιδιώκω να δημιουργήσω ένα περιβάλλον όπου η μάθηση γίνεται μια ενδιαφέρουσα και φωτεινή εμπειρία. Τέλος, η δυνατότητα να μεταφέρω το πάθος μου στους μαθητές μου και να τους εμπνεύσω να εξερευνήσουν νέες γλώσσες και πολιτισμούς είναι για μένα μια συναρπαστική πτυχή της διδασκαλίας.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Η αξιολόγηση των εκπαιδευτικών αναγκών γίνεται μέσα από συζήτηση με τον ίδιο τον μαθητή. Το μάθημα σχεδιάζεται με τρόπο, ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τους στόχους του. Η διεξαγωγή του μαθήματος γίνεται σε συνεργασία με τον μαθητή.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Εκπόνηση εργασιών
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Έτη εμπειρίας
3

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές