Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Τζενγκίζ Ρ.

Θράκη / Online
Πτυχία
Τζενγκίζ Ρ.
Master -
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού

* Αναλαμβάνω την προετοιμασία (είτε για χόμπι) παιδιών όλων των ηλικιών στον τομέα της πληροφορικής, καθώς και τη διδασκαλία εκπαιδευτικής ρομποτικής (STEM) για παιδιά και ενήλικες, ανεξάρτητα από το επίπεδο τους. Χρησιμοποιώ εξειδικευμένο εξοπλισμό, όπως τα LEGO Wedo 2 και EV3, το Arduino, το Raspberry pi, micro:bit  και το Scratch, για μια περιεκτική εκπαιδευτική εμπειρία.

* Επίσης, παρέχω προετοιμασία για τις ενδοσχολικές εξετάσεις των μαθητών της Α' και Β' τάξης, βασιζόμενος στην Τράπεζα Θεμάτων. Επιπλέον, προετοιμάζω μαθητές για τις πανελλαδικές εξετάσεις στα μαθήματα του προγραμματισμού υπολογιστών (Python) και των δικτύων υπολογιστών (subnetting, OSI, TCP/IP κ.λπ.)  του ΕΠΑΛ και ΑΕΠΠ (ψευδοκώδικες) του Γενικού Λυκείου.

* Επιπλέον, προσφέρω μαθήματα προετοιμασίας για τις εξετάσεις ECDL που οδηγούν στην πιστοποίηση υπολογιστών, συμπεριλαμβανομένων των πιστοποιήσεων Unicert, Ucert, GlobalCert κ.ά. Τα μαθήματα περιλαμβάνουν επίκαιρα θέματα και παρέχουν εγγύηση 100% επιτυχίας.

* Οι εβδομαδιαίες ώρες των μαθημάτων προσαρμόζονται ανάλογα με τις ανάγκες και το πρόγραμμα του κάθε μαθητή, προσφέροντας εξατομικευμένη εκπαίδευση.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Είμαι απόφοιτος του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής και επικοινωνιών με 1ο μεταπτυχιακό στην Εκπαίδευση Ενηλίκων από το Frederick University of Cyprus και 2ο μεταπτυχιακό στην Ρομποτική και STEM
Διαθέτω 9+ετή εμπειρία φροντιστηριακών μαθημάτων σε μαθητές όλων των τάξεων του Γυμνασίου και του Λυκείου, καθώς και σε φοιτητές.

Έχω εργαστεί σαν καθηγητής εκπαιδευτικής ρομποτικής του δικτύου του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. 
Επιπλέον, έχω εξειδικευτεί μέσω πολύωρων σεμιναρίων πανεπιστημίων, πάνω σε συστήματα μικροελεγκτών και μικροεπεξεργαστών (arduino, micro:bit, raspberry pi).

Τέλος, προσφέρω υποστήριξη σε εκπονήσεις πτυχιακών/διπλωματικών/εργασιών εντός προθεσμιών.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Εκπόνηση εργασιών
Συμπλήρωση βιογραφικού σημειώματος
Προετοιμασία για διαγωνισμούς
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Έτη εμπειρίας
10

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές