Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κούκια Ηλιάνα

Φιλόλογος
Διεθνής Ιατρική-Διαχείριση Κρίσεων Υγείας
Πτυχία
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Πτυχίο - Φιλόλογος 2013
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Master - Διεθνής Ιατρική-Διαχείριση Κρίσεων Υγείας 2019
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού

Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές Δημοτικού όλων των τάξεων και για προετοιμασία εξετάσεων στα πρότυπα Γυμνάσια. Παραδίδω φιλολογικά μαθήματα σε μαθητές Γυμνασίου. Αναλαμβάνω την εκπόνηση εργασιών.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Ο μαθητής αποτελεί το επίκεντρο της μαθησιακής διαδικασίας και η μέθοδος διδασκαλίας προσαρμόζεται στις ανάγκες του καθενός. Η εξατομικευμένη διδασκαλία συμβάλει στην ανάπτυξη καλής και αμοιβαίας σχέσης με τον μαθητή, γεγονός που καθιστά την διδασκαλία πιο αποτελεσματική, που αποτελεί και το ζητούμενο.

Επαγγελματική Εμπειρία

25 έτη εμπειρίας στην παράδοση ιδιαίτερων μαθημάτων σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης. Παράλληλα έχω εκπονήσει αρκετές εργασίες, τόσο ατομικές σε προπτυχιακό επίπεδο, καθώς και πτυχιακές εργασίες και διπλωματικές σε μεταπτυχιακό επίπεδο. Επίσης, έχω συγγραφική εμπειρία σε συλλογικούς τόμους, καθώς και σε μεταφράσεις.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η διδασκαλία είναι δυναμική και αμοιβαία διαδικασία και αποτελεί θεμελιώδες συστατικό για τη διαμόρφωση προσωπικοτήτων, πέρα από τις γνώσεις. Επιπλέον, η ενασχόληση με τους μαθητές ενισχύει το αίσθημα της προσφοράς με κύριο στόχο την αξιοποίηση της εμεπιρίας που αποκτάται κατά τη διάρκεια της διδασκαλίας, τόσο σε επίπεδο σχολικό, αλλά και γενικότερα στην κοινωνικοποίηση και συγκρότηση των εκπαιδευόμενων

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Η διδασκαλία είναι εξατομικευμένη ανάλογα με τις εκπαιδευτικές ανάγκες του κάθε μαθητή. Για το σκοπό αυτό, τα δύο πρώτα μαθήματα είναι αναγνωριστικά για να εντοπιστούν οι ανάγκες του μαθητή και με βάση τις δυνατότητές του να οργανωθεί η εκπαιδευτική διαδικασία κατά τρόπο αποδοτικό και στοχευμένο στις συγκεκριμένες ανάγκες του κάθε μαθητή.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Εκπόνηση εργασιών
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
25

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές