Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Σιαφλά Δήμητρα

Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού

Ονομάζομαι Δήμητρα και είμαι φοιτήτρια στο παιδαγωγικό τμήμα (δημοτική εκπαίδευση) του Aegean College (2ο έτος). Από μικρή ηλικία ήθελα να ασχοληθώ με τα παιδιά και έτσι αποφάσισα να είναι και το επάγγελμα μου μελλοντικά. Μπορώ να βοηθήσω παιδιά δημοτικού με τα μαθήματα τους για την επόμενη ημέρα καθώς και για την προετοιμασία ενός διαγωνίσματος ή τεστ. Επίσης θα μπορεί να γίνει σίγουρα μια επανάληψη πριν τα Χριστούγεννα ή το Πάσχα για να δούμε τι έχει μάθει το παιδί μέχρι τώρα. Οι περιοχές που εξυπηρετούνται και βρίσκονται πλησίον μετρό, ηλεκτρικού, τραμ και λεωφορείων είναι: Κέντρο, Σύνταγμα, Συγγρού- Φιξ, Νέος Κόσμος, Κολωνάκι, Άγιος Ιωάννης, Μέγαρο Μουσικής, Καλλιθέα, Μεταξουργείο, Πανεπιστήμιο, Περιστέρι,Κεραμεικός, Σεπόλια, Αιγάλεω, Αμπελόκηποι, Ελληνικό, Αργυρούπολη, Χαϊδάρι, Πετρούπολη ( Χαλάνδρι, Χολαργός, Παπάγου, Μαρούσι, Κηφισιά, Εκάλη, Κεφαλάρι, Πολιτεία, Νέα Φιλοθέη,Νέα Ερυθραία, Νέο Ψυχικό, Zωγράφου, Ιλίσια, Καισαριανή, Κορυδαλλός, Νίκαια, Άλιμος, Γλυφάδα, Βούλα, Βάρη, Πειραιάς, Μοσχάτο, Νέο Φάληρο, Πειραιάς, Νίκαια, Mενίδι, Άγιοι Ανάργυροι, Γαλάτσι μόνο διαδικτυακά). 

Διαθεσιμότητα: Κάθε μέρα 15:00-21:00 πλην Σαββατοκύριακα

Θα χαρώ πολύ για οποιαδήποτε συνεργασία  

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Βοηθάω τα παιδιά με τα μαθήματα της επόμενης μέρας. Έχω εναλλακτικούς τρόπους για να διδάξω κάτι, μέσα από παραδείγματα και επαναλήψεις ο μαθητής θα έχει σίγουρη επιτυχία  

Επαγγελματική Εμπειρία

Δυστυχώς δεν έχω επαγγελματική εμπειρία καθώς είμαι ακόμα στο δεύτερο έτος των σπουδών μου. Έχω κάνει την πρακτική μου μέσω της σχολής ήδη από το πρώτο έτος και έκανα και τώρα στο δεύτερο.Είμαι πρόθυμη και διαθέσιμη όμως για οποιαδήποτε συνεργασία 

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Επέλεξα αυτό το επάγγελμα γιατί πρώτον αγαπάω πολύ τα μικρά παιδιά και μου αρέσει να τα βλέπω να ανεβαίνουν ψηλά σιγουρα με την δικια μου βοηθεια αλλα ταυτοχρονα τα ιδια χωρις να το καταλαβαίνουν να εχουν προχωρήσει ψηλά. Επίσης ξέρω ότι είναι ένα επάγγελμα που δεν θα σταματήσει ποτέ, ζητείται συνέχεια και έχει προοπτική και εξέλιξη. 

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Αρχικά στο πρώτο μάθημα θα γίνει γνωριμία με τον μαθητή/τρια και μια εισαγωγή για το τι περίπου θα ζητάω από αυτόν/ή. Έπειτα θα δίνεται ένα μικρό τεστ που θα περιλαμβάνει κάποιες ερωτήσεις για να δούμε το επίπεδο του και τις ανάγκες που έχει δηλαδή που δυσκολεύεται περισσότερο ώστε να ενισχύσουμε εκείνο το κομμάτι. Στα επόμενα μαθήματα σταδιακά θα βλέπουμε τα μαθήματα της επόμενης μέρας και θα αφιερώνουμε και λίγο χρόνο σε αυτά που δυσκολεύεται. 

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές