Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Παππά Ελευθερία

Πτυχία
ΕΚΠΑ
Είμαι ακόμα φοιτητής/τρια - Ιατρική 2024
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Ονομάζομαι Ελευθερία Παππά, είμαι φοιτήτρια Ιατρικής και αναζητώ εργασία στην Αθήνα. Αναλαμβάνω παιδιά δημοτικού για μελέτη (8/ώρα) και γυμνασίου σε μαθήματα κυρίως θετικών επιστημών (10/ώρα). Υπάρχει και η επιλογή των διαδικτυακών μαθημάτων (7-8/ώρα αντίστοιχα). Δεν αναλαμβάνω προετοιμασία πανελληνίων, για αυτό και παραδίδω μαθήματα μέχρι την Α' Λυκείου. Για ΕΠΑΛ συζητίσιμο σε μαθήματα επιστημών υγείας. Διαθέσιμες ώρες απογευματινές: Δευτέρα, Τετάρτη μετά τις 4, Τρίτη μετά τις 6, Πέμπτη, Παρασκευή μετά τις 7 και ΣΚ διαθέσιμο.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Στόχος των μαθημάτων είναι η εμπέδωση βασικών γνώσεων και η δημιουργία μιας συλλογιστικής πορείας που επιτρέπει στο παιδί να απαντήσει μόνο του. Προτιμώ η διδασκαλία να έχει ένα δημιουργικό χαρακτήρα και να χτίζεται μία σχέση εμπιστοσύνης. Είμαι συζητίσιμη στη τιμή εφόσον υπάρχει ανάγκη.

Επαγγελματική Εμπειρία

Διαθέτω διετή εμπειρία στα ιδιαίτερα μαθήματα. Φέτος έχω αναλλάβει δύο παιδάκια της τρίτης και τετάρτης δημοτικού.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Έχω μεγαλώσει με τρία αδερφάκια, οπότε προσωπικά βρίσκω τη διδασκαλία ένα μέρος άνετο και νοσταλγικό. Με χαροποιεί η ενασχόληση με τα παιδιά,καθώς και να μεταδίδω όσες γνώσεις διαθέτω όσο καλύετρα μπορώ.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Είναι μία διαδικασία εμπειρική που μπορεί μόνο να προκύψει από την αλληλεπίδραση μαζί του. Θεωρώ την επικοινωνία βασικό στοιχείο στη κατανόηση και το ίδιο το παιδί συνήθως γνωρίζει τι το βοηθάει και που έχει αδυναμίες. Από κει και πέρα, συστηματικά τεστάκια επαναληπτικά και πειραματισμός με τους διαφορετικούς τρόπους μνήμης διευκολύνουν την μάθηση.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Έτη εμπειρίας
2

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές