Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κολεύρη Χρυσή

Άγιος Δημήτριος
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού

Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών σε παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας μέσω δημιουργικών δραστηριότητων. Το μάθημα Αγγλικών μέσω δημιουργικής απασόλησης γίνεται εξ΄ολοκλήρου στα Αγγλικά και βασίζεται στη μουσική, τα παραμύθια, το παιχνίδι και τις κατασκευές. Με αυτόν τον τρόπο τα παιδιά μαθανουν να καταλαβαίνουν και να χειρίζονται τη γλώσσα βιωματικά.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Οι προπτυχιακές σπουδές μου στην Αγγλική Φιλολογία και στην Προσχολική Εκπαίδευση καθώς και το μεταπτυχιακό μου στις τέχνες και την Εκπαίδευση μου έχουν επιτρέψει να δημιουργήσω ένα ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα ώστε παιδιά προσχολικής και παιδικής ηλικίας να καταλαβαίνουν και να επικοινωνούν στα Αγγλικά με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Επαγγελματική Εμπειρία

Έχω εργαστεί σε παιδικούς σταθμούς, νηπιαγωγεία και φροντιστήρια Αγγλικών ως καθηγήτρια Αγγλικών. Τέλος, έχω εργασιακή εμεπιρία από το εξωτερικό ως εκπαιδευτικός σε σχολείο προσχολικής αγωγής.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Επέλεξα αυτό το επάγγελμα λόγω της αγάπης μου για τα Αγγλικά και τη διδασκαλία. Ενδιαφέρομαι να ενημερώνομαι συνεχώς για τους καινούργιους τρόπους που μπορώ να κάνω το μάθημα μου πιο αποτελεσματικό και ενδιαφέρων για τους μαθητές μου.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Τα μαθήματα προσαρμόζονται ανάλογα με τις ανάγκες, ενδιαφέροντα και επίπεδο των μαθητών. Στα πρώτα μαθήματα δίνεται έμφαση στην γνωριμία με τον μαθητή και τον τρόπο που μαθαίνει καλύτερα.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Έτη εμπειρίας
6

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές