Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ερωτοκριτάκης Κώστας

Ηράκλειο Κρήτη
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Λυκείου

Διδάσκω στο χώρο του μαθητή ή εξ΄αποστάσεως Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (Α.Ο.Θ) και Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων (Α.Ο.Δ.Ε).  Είμαι πτυχιουχος οικονομικών επιστημών και πτυχιούχος παιδαγωγικών σπουδών της Σχολής εκπαιδευτικών λειτουργών επαγγελματικής και τεχνικής εκπαίδευσης. Διαθέτω πολύχρονη εμπειρία ως καθηγητής σε ιδιωτικά φροντιστήρια και προσφέρω δωρεάν σημειώσεις, ασκήσεις και διαγωνίσματα σε όλη την ύλη.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Διαθέτω πολλά χρόνια εμπειρίας ως καθηγητής σε ιδιωτικά φροντιστήρια

Διαθέτω μια μεγάλη τράπεζα θεμάτων πανελληνίων εξετάσεων, ασκήσεις, τεστ αξιολόγησης και διαγωνίσματα που εμπλουτίζονται κατά περίπτωση και με εξωσχολικά βοηθήματα ανάλογα με τις ανάγκες του μαθητή.

Αναλύω με απλό και κατανοητό τρόπο θεωρία και ασκήσεις και επικεντρώνομαι στην εξατομικευμένη προετοιμασία ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες του μαθητή .

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Η διαπίστωση των αναγκών ενός μαθητή είναι μια συνεχής διαδικασία που δεν εξαντλείται στο πρώτο μάθημα. Μέσα από επαναλήψεις, πρακτικές ασκήσεις, σύνδεση του τρέχοντος μαθήματος με τα προηγούμενα αλλά και από αυτά που θα ζητάει ο ίδιος ο μαθητής ανάλογα με τους στόχους του θα συνδιαμορφώνουμε ένα υποστηρικτικό πρόγραμμα προσαρμοσμένο στις ανάγκες του.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Έτη εμπειρίας
20

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές