Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Καλαρέμα Λυδία

Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Φιλόλογος κλασικής φιλολογίας με εξαετή εμπειρία στην διδασκαλία φιλολογικών μαθημάτων σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου αναζητεί μαθητές. Εγγυημένη μεταδοτικότητα. τυπικότητα και οργάνωση. 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Η διδασκαλία ειναι το πάθος μου και η προσωπική μου αφοσίωση στους μαθητές μου θεωρώ οτι κάνει την διαφορά. Προσφέρω τυπικότητα, σχολαστικότητα και οργανωτικότητα. 

Επαγγελματική Εμπειρία

Εργάζομαι ως καθηγήτρια ιδιαιτέρων φιλολογικών μαθημάτων τα τελευταια 6 σχολικά έτη και εχω αναλάβει όλες τις τάξεις του γυμνασίου και λυκείου σε όλα τα μαθήματα. Κατά το σχολικό έτος 2022-2023 ανέλαβα μαθητές για προετοιμασια Πανελληνίων με απόλυτη επιτυχία.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η διδασκαλία με παρακινεί να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος σκεπτόμενη οτι κατέχω ενεργό ρόλο στη ζωή των παιδιών που θα αποτελέσουν την μελλοντική κοινωνια. Ο προσωπικός μου στόχος είναι κάθε δεδομένη στιγμή ο στόχος του μαθητή μου, για τον οποίο τον προπονώ, πετυχαίνουμε μαζί, αποτυγχάνουμε μαζί και προσπαθούμε ξανά. 

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Η αξιολόγηση αποτελεί βασικό βήμα για την εκπόνηση των μαθημάτων. Προταρχικός στόχος ειναι η διαπίστωση των γνώσεων αλλά και των μαθησιακών κενών απο προηγούμενες τάξεις μέσω γραπτής εξέτασης και ασκήσεων εφ'όλης της ύλης. Κατα την διάρκεια της σχολικής χρονιάς στηρίζομαι στην επικοινωνία με τον μαθητή ώστε να γίνουν αντιληπτές οι προσωπικές του εκπαιδευτικές αναγκές και να δωθεί προτεραιότητα στην κάλυψη αυτών. 

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Συμπλήρωση μηχανογραφικού
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
6

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές