Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Μπερδανη Σισσυ

Θεσσαλονίκη
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Είστε έτοιμοι για ατομική εκπαίδευση που ξεχωρίζει; Είμαι μία καθηγήτρια με πενταετή εμπειρία, προσφέροντας εξειδικευμένη και προσαρμοσμένη υποστήριξη σε μαθητές όλων των επιπέδων.

Τι Προσφέρω:

Εμπειρία: Με πενταετή παρουσία στο χώρο της εκπαίδευσης, διαθέτω βαθιά κατανόηση των μαθησιακών αναγκών.

Προσαρμοστικότητα: Ανεξάρτητα από το αν προτιμάτε μαθήματα από κοντά ή online, προσαρμόζω τη διδασκαλία στις ανάγκες σας.

Εξειδίκευση: Ειδικεύομαι σε μαθήματα δημοτικού γυμνασίου και λύκειου φιλολογικά ] και παρέχω ατομική προσοχή για την επίτευξη της ακαδημαϊκής σας επιτυχίας.

Πώς Θα Επωφεληθείτε:

Εξατομικευμένη υποστήριξη για την κάλυψη των ατομικών σας αναγκών.

Στρατηγικές μάθησης που ενισχύουν την κατανόηση και την αυτοπεποίθηση.

Προσιτότητα για μαθήματα σε όλες τις φάσεις της εκπαίδευσης.

Επενδύστε στη μάθηση σας με έναν καθηγητή που έχει αποδεδειγμένη επιτυχία. Επικοινωνήστε μαζί μου σήμερα για μια πρώτη συνεδρία!

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Επιλέξτε με ως τον ιδανικό σας οδηγό λόγω της βαθειάς εμπειρίας μου στο αντικείμενο, που επιβεβαιώνεται από σχετικά πτυχία και επαγγελματική εμπειρία. Διαθέτω αποτελεσματικές δεξιότητες επικοινωνίας, εξασφαλίζοντας την κατανόηση πολύπλοκων έννοιων. Η προσαρμοστικότητα σε διάφορα στυλ μάθησης μου επιτρέπει να προσαρμόζω τη διδασκαλία στις ατομικές προτιμήσεις. Με μια αποδεδειγμένη ιστορία επιτυχημένων αποτελεσμάτων, φέρνω το πάθος για τη διδασκαλία και τη δέσμευση για το δικό σας εκπαιδευτικό ταξίδι. Η εξατομικευμένη προσέγγισή μου προσαρμόζει τις συνεδρίες στις μοναδικές σας ανάγκες, παρέχοντας ευελιξία στο χρονοδιάγραμμα και προσβασιμότητα. Υπομονή, συναισθηματική νοημοσύνη, συνεχής βελτίωση και φιλικό πνεύμα χαρακτηρίζουν τον τρόπο διδασκαλίας μου. Η επιτυχία σας είναι η προτεραιότητά μου

Επαγγελματική Εμπειρία

Τα τελευταία 5 χρόνια ως εκπαιδευτικός, η επαγγελματική μου πορεία χαρακτηρίζεται από συνεχή ανάπτυξη και βαθιά δέσμευση για την προαγωγή της επιτυχίας των μαθητών. Έχω τελειοποιήσει τις εκπαιδευτικές μου δεξιότητες, προσαρμόζοντάς τες σε διάφορες εκπαιδευτικές ανάγκες και χρησιμοποιώντας καινοτόμες μεθόδους διδασκαλίας. Η εμπειρία μου επεκτείνεται σε στον κλάδο των φιλολογικών μαθημάτων καθωσ Και στα μαθήματα του δημοτικού όπου έχω επιτυχώς επιτύχει θετικά αποτελέσματα. Συνεργαζόμενος με συναδέλφους, διαθέτω εμπειρία σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης . Καθ' όλη τη διάρκεια, η επίκεντρο μου παραμένει η δημιουργία διδακτικών περιβαλλόντων που ενθαρρύνουν τους μαθητές να εξακολουθούν ακαδημαϊκά και προσωπικά.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Εκφράζοντας γνήσιο πάθος για την εκπαίδευση και το μετασχηματιστικό της αντίκτυπο, μοιράζομαι προσωπικές εμπειρίες που έκαναν ξεκάθαρο το ενδιαφέρον μου για τη διδασκαλία. Επισημαίνοντας την επιθυμία μου να κάνω θετική διαφορά στις ζωές των μαθητών, υπογραμμίζω τον κρίσιμο ρόλο των δασκάλων στο διαμορφωτικό έργο για τις μελλοντικές γενιές. Μιλώντας για την επίδραση εμπνευστικών δασκάλων και συγκεκριμένων μεθόδων διδασκαλίας που αντιλαμβάνονται, τονίζω την πίστη μου στη δια βίου μάθηση και τη δυναμική φύση της διδασκαλίας για προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη. Εκφράζοντας την αφοσίωσή μου στο να φροντίζω το δυναμικό κάθε μαθητή και τη χαρά μου στο να βοηθώ να ξεπεραστούν προκλήσεις, αναλύω την πεποίθησή μου στην αξία της εκπαίδευσης για την προσωπική εξουσία, την κοινωνική αλλαγή και την παγκόσμια πρόοδο. Υπογραμμίζοντας το ενδιαφέρον μου για τη δημιουργία θετικών σχέσεων, τη δημιουργία ενός υποστηρικτικού περιβάλλοντος μάθησης και τη χαρά που βρίσκω στο να παρακολουθώ την επιτυχία των μαθητών, η απάντηση περιλαμβάνει μια ολιστική κίνηση για την επιλογή της διδασκαλίας.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Για να κατανοήσω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή, ακολουθώ μια σειρά στρατηγικών που επιτρέπουν την ακριβή και προσαρμοσμένη υποστήριξη:

Ατομικές Συνεντεύξεις: Πραγματοποιώ συνεντεύξεις με τον μαθητή για να ακούσω τις ανησυχίες, τους στόχους και τις προτιμήσεις του.

Αξιολόγηση Επιδόσεων: Αναλύω τα αποτελέσματα των προηγούμενων εκπαιδευτικών δοκιμασιών για να προσδιορίσω τις ισχυρές και αδύναμες πτυχές.

Παρατήρηση: Παρατηρώ τη συμπεριφορά και τη συμμετοχή στο μάθημα για να αντιληφθώ τυχόν προκλήσεις ή προτιμήσεις.

Δοκιμασίες Ικανοτήτων: Πραγματοποιώ δοκιμασίες για να αξιολογήσω τις ικανότητες και την κατανόηση σε συγκεκριμένους τομείς.

Συνεργασία με Γονείς: Συνεργάζομαι με τους γονείς για να λάβω επιπλέον πληροφορίες σχετικά με το περιβάλλον και τις εκπαιδευτικές προτιμήσεις του μαθητή.

Διαρθρωμένες Συζητήσεις: Πραγματοποιώ δομημένες συζητήσεις για να κατανοήσω τις απόψεις και τις αντιλήψεις του μαθητή.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Εκπόνηση εργασιών
Συμπλήρωση βιογραφικού σημειώματος
Προετοιμασία για κατατακτήριες εξετάσεις
Προετοιμασία για διαγωνισμούς
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε πολύτεκνους
Έκπτωση σε αδέρφια
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Έτη εμπειρίας
5

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές