Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Β. Νίκος

Απευθύνομαι σε
Μαθητές Λυκείου

Διαθέτω μακροχρόνια εμπειρία στην παράδοση διαδικτυακών μαθημάτων σε μαθητές και φοιτητές. Διδάσκω κυρίως μαθήματα θεωρητικής κατεύθυνσης (όπως Έκθεση, Νεοελληνική Λογοτεχνία / Νέα Ελληνικά και Ιστορία) αλλά και πανεπιστημιακά μαθήματα (όπως Διεθνές Δίκαιο, Γεωπολιτική, Στρατηγική και Διεθνείς Οργανισμούς / Ευρωπαϊκοί Θεσμοί).

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Επειδή εστιάζω στην κατανόηση της ύλης και επ'ουδενί στην στείρα απομνημόνευση. Επίσης διότι παρέχω διδακτικό υλικό καθώς επίσης και επαναληπτικά μαθήματα χωρίς την παραμικρή επιπρόσθετη οικονομική επιβάρυνση. Στόχος μου είναι η επιτυχία των μαθητών μου, ανεξαρτήτως των αδυναμιών που φέρουν κατά την έναρξη της συνεργασίας μας.

Επαγγελματική Εμπειρία

Διαθέτω επαγγελματική εμπειρία που υπερβαίνει τη δεκαετία και αυτό μεταφράζεται σε εγγυημένα αποτελέσματα. Το διαδίκτυο απλώς μου επέτρεψε να υπερβώ τους γεωγραφικούς περιορισμούς του τόπου κατοικίας μου.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Ξεκίνησα τη διδασκαλία ως απόφοιτος προκειμένου να εξασφαλίσω την οικονομική μου ανεξαρτησία και, συνειδητοποιώντας ότι είμαι επικοινωνιακός και διαθέτω μεταδοτικότητα, αποφάσισα να επεκτείνω τα γνωστικά αντικείμενα με τα οποία καταπιάνομαι.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Συζητώντας μαζί του και θέτοντάς του συγκεκριμένα ερωτήματα ή/και ασκήσεις κατά την έναρξη της συνεργασίας μας. Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν ανίκανοι ή χαζοί μαθητές. Υπάρχουν απλώς μαθητές στους οποίους δεν απευθύνθηκαν με τον ενδεδειγμένο τρόπο προκειμένου να τους παρέχουν κίνητρα να εκτιμήσουν τις ικανότητές τους.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Εκπόνηση εργασιών
Συμπλήρωση βιογραφικού σημειώματος
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
10

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές