Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Μακρή Ελένη

Χημεία
Ανόργανη Βιολογική Χημεία
Ιωάννινα
Πτυχία
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
Πτυχίο - Χημεία 2021
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
Master - Ανόργανη Βιολογική Χημεία 2023
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

MSc Χημικός, υποψήφια διδάκτωρ του τμήματος Χημείας (Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων) παραδίδω μαθήματα χημείας, φυσικής και μαθηματικών σε μαθητές Γυμνασίου και Α' Λυκείου, ενώ αναλαμβάνω τη μελέτη παιδιών δημοτικού και τη δημιουργική απασχόληση νηπίων. Αγαπώ την ενασχόληση με παιδιά και αναπτύσσω καλή σχέση επικοινωνίας με αυτά.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Υπομονή και θέληση για την κατανόηση και εμβάθυνση στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει κάθε μαθητής. Πάντα με ευγένεια, ηρεμία και μεθοδικότητα είμαι δίπλα στο μαθητή, πρόθυμη να λύσω τις απορίες και να βοηθήσω στην επίτευξη των στόχων του.

Επαγγελματική Εμπειρία

Έχω εργαστεί στον χώρο της εστίασης τα τελευταία 7 χρόνια. Στη διάρκεια των μεταπτυχιακών σπουδών μου διετέλεσα επικουρικό έργο στο φοιτητικό εργαστήριο Ανόργανης Χημείας. Επίσης έχω ασχοληθεί εθελοντικά με την φύλαξη και δημιουργική απασχόληση παιδιών για μικρό διάστημα.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η αγάπη μου για την ενασχόληση με παιδιά και η ικανοποίηση που μου προσφέρει να συμβάλλω στην καθοδήγηση και την εξέλιξή τους. Χτίζοντας μια καλή σχέση εμπιστοσύνης και επικοινωνίας προσπαθώ να λύσω κάθε απορία και δυσκολία προκειμένου να βοηθήσω στη μαθησιακή διαδικασία.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Κάθε μαθητής αντιμετωπίζεται εξατομικευμένα και ο τρόπος προσέγγισης του κάθε μαθήματος γίνεται πάντα με γνώμονα τις ανάγκες και τους στόχους του. Δίνεται έμφαση στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει με σκοπό την κατανόηση και λύση κάθε προβλήματος.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Έκπτωση σε αδέρφια
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές