Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Καραντεμιρης Κώστας

Βιολογία
Μοριακή Βιολογία και Βιοτεχνολογία Φυτών
Ηράκλειο Κρήτης
Πτυχία
Πανεπιστήμιο Κρήτης
Πτυχίο - Βιολογία 2002
Πανεπιστήμιο Κρήτης
Master - Μοριακή Βιολογία και Βιοτεχνολογία Φυτών 2005
Πανεπιστήμιο Κρήτης
PhD - Μοριακή Βιολογία‐Βιοϊατρική 2015
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς

Είμαι Βιολόγος με διδακτορικό και μεγάλη διδακτική εμπειρία τόσο σε μαθήματα Λυκείου όσο και σε πανεπιστημιακά μαθήματα συναφή με το γνωστικό αντικείμενο της Βιολογίας καθώς έχω διδάξει σε Πανεπιστήμιο Κρήτης και ΤΕΙ Κρήτης. Πιο αναλυτικά, αναλαμβάνω μαθήματα Βιολογίας στην Δευτεροβάθμια εκπαίδευση και προετοιμασία για Πανελλήνιες Εξετάσεις, μαθήματα Ιατρικού και Γεωπονικού ενδιαφέροντος στην Δευτεροβάθμια εκπαίδευση (ΕΠΑΛ), μαθήματα συναφή με Μοριακή Βιολογία, Γενετική, Βιοχημεία, Φυσιολογία και Γεωπονική Βιοτεχνολογία, Μοριακή Βιολογία Φυτών στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση, την υποστήριξη διπλωματικών, πτυχιακών μεταπτυχιακών εργασιών και εργασιών εξαμήνου στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση και τέλος την υποστήριξη φοιτητών σε κατατακτήριες εξετάσεις σε μαθήματα συναφή με την ειδικότητά μου. Δυνατότητα μαθημάτων και μέσω Skype. Για την υποστήριξη διατριβών δεν υπάρχει περιορισμός τοποθεσίας. Αμοιβή συζητήσιμη.

Επαγγελματική Εμπειρία

- Διαθέτω σχεδόν 17 χρόνια εργαστηριακή εμπειρία στην Βιοϊατρική Έρευνα και στις Γεωπονικές Επιστήμες σε 9 διεθνώς καταξιωμένα ερευνητικά εργαστήρια.

- Επιπρόσθετα, διαθέτω διδακτική εμπειρία (από το 2002) στην Δευτεροβάθμια εκπαίδευση, με έμφαση στην προετοιμασία μαθητών για Πανελλήνιες Εξετάσεις σε Βιολογία Προσανατολισμού (Κατεύθυνσης) και Βιολογία Γενικής Παιδείας.

- Ακόμα, έχω πολύχρονη εμπειρία και στην υποστήριξη φοιτητών (ΑΕΙ, ΤΕΙ) σε πανεπιστημιακά μαθήματα συναφή με την ειδικότητά μου καθώς και στην προετοιμασία φοιτητών για κατατακτήριες εξετάσεις.

- Τέλος, αναλαμβάνω υπεύθυνα και την υποστήριξη διπλωματικών, πτυχιακών και μεταπτυχιακών διατριβών καθώς διαθέτω σημαντική προηγούμενη εμπειρία στην υποβοήθηση της συγγραφής και της διόρθωσης εργασιών τρίτων.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Εκπόνηση εργασιών
Προετοιμασία για κατατακτήριες εξετάσεις
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
25

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές