Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Γαϊντα Αμπί Χάνα

Νομική Σχολή
Πτυχία
Πανεπιστήμιο της Δαμασκού
Πτυχίο - Νομική Σχολή 1995 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Είμαι Λιβανέζα , αποφοίτησα από το πανεπιστήμιο της Δαμασκού , Νομική Σχολή.

Τα Αραβικά είναι η Μητρική μου γλώσσα, ομιλώ την Ελληνική γλώσσα πολύ καλά.

Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα αραβικών (την επίσημη γλώσσα «Φούσχα»), όλων των επιπέδων, είτε διαδικτυακά είτε δια ζώσης (περιοχή Αθηνά).

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Τα Αραβικά είναι η Μητρική μου γλώσσα και την διδάσκω με πολύ αγάπη, φροντίζω για προσαρμογή του μαθήματος σύμφωνα με τις ανάγκες του μαθητή. Το ωράριο είναι ευέλικτο πρωινές η απογεματινές ώρες.

Επαγγελματική Εμπειρία

Εργάστηκα για πέντε χρονιά ως Δικηγόρος σε δικηγορικό γραφείο στη Δαμάσκο. Εργάστηκα πέντε χρονιά ως  Διερμηνέας  (Αραβικά -  Ελληνικά) στις μη κυβερνητικές οργανώσεις «Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες» (GCR) και Εταιρεία Κοινωνικής και Πολιτιστικής Στήριξης "Νόστος".

Από το 2017 Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα αραβικών όλων των επιπέδων είτε διαδικτυακά είτε δια ζώσης (περιοχή Αθηνά).

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η Αραβική είναι η μητρική μου γλώσσα, μου αρέσει να βοηθήσω όσοι την αγαπούν και επιθυμούν να τη μάθουν, νιώθω μεγάλη χαρά και ικανοποίηση όταν τους άκου να μιλάνε αραβικά.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Πριν ξεκινήσω την εκπαιδευτική διαδικασία με τους μαθητές μου, κάνουμε μια  συζήτηση για να μάθω το στόχο τους από τη διδασκαλία των αραβικών και ύστερα προτείνω ένα σχέδιο για να προχωρήσουμε τη διδασκαλία.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Διδασκαλία σε group
Εκπόνηση εργασιών
Συμπλήρωση βιογραφικού σημειώματος
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
8

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

3 Κριτικές

Η Γάιντα είναι εξαιρετική και άκρως μεταδοτική. Βοηθάει πολύ το γεγονός ότι μιλάει την ελληνική γλώσσα. Η μεθοδολογική προσέγγισή της στην Γραμματική και τη σύνταξη της αραβικής γλώσσας είναι μελετημένη με αποτέλεσμα η αφομοίωσή τους να γίνεται σταδιακά και να την αντιλαμβάνεται ο μαθητής ως εύκολη διαδικασία. Είναι ευχάριστη στο μάθημα και εξαιρετικά πρόθυμη να λύσει απορίες. Πριν αρχίσω μαθήματα με την Γάιντα είχα εμπειρία από 2 άλλους συναδέλφους της, από τους οποίους δεν έμεινα ικανοποιημένη. Είναι εξαιρετική και η σειρά των βιβλίων που έχει επιλέξει για την εκμάθηση της αραβικής γλώσσας! Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα! 

ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΑΡΑΓΚΟΥ
26.02.2024

Κάνουμε μαθήματα μαζί εδώ και 4 μήνες. Πολλή μεγάλη η χαρά μου που είναι η δασκάλα μου- ανθρώπος με γνώση της γλώσσας, εξυπηρετική, φιλική και πολύ γλυκιά. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι.

Τσίκουλα Πατρικία
22.02.2024

Η Γαϊντα ειναι πολυ καλη καθηγητρια, και η μεθοδος διδασκαλιας που χρησιμοποιει ειναι πολυ αποτελεσματικη. Ξεκινησα με σχεδον καμια γνωση της Αραβικης γλωσσας και μεσα σε 2 μηνες ηξερα ηδη να γραφω, να διαβαζω και να κατανοω βασικα κειμενα και διαλογους. Την συνιστω ανεπιφυλακτα για ολα τα επιπεδα εκμαθησης. 

Βικυ
20.02.2024