Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Παρίση Αναστασία

Θεσσαλονίκη
Απευθύνομαι σε
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού

Αναλαμβάνω τη διδασκαλία Θεωρητικών , Φιλολογικών ,Φιλοσοφικών , Παιδαγωγικών Μαθημάτων σε φοιτητές ,την μελέτη των μαθημάτων τους και την οργάνωση τους,ώστε να έχουν τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για την επιτυχία στις εξετάσεις. Επίσης αναλαμβάνω τη διδασκαλία σε νέους φιλολόγους που λόγω φόρτου εργασίας ή κενών που δεν καλύφθηκαν από τις σπουδές τους δυσκολεύονται στη μελέτη του αντικειμένου τους και επιθυμούν να αποκτήσουν περισσότερες γνώσεις και δεξιότητες ,για να εξελιχθούν και να νιώσουν πιο αποτελεσματικοί για την αγορά εργασίας .         

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Δεν εστιάζω μόνο στην παροχή γνώσεων. Αναλαμβάνω την οργάνωση ενηλίκων  φοιτητών και εργαζομένων και το διάβασμα τους ,που εκ πείρας γνωρίζω ότι   απαιτούν ελεύθερο χρόνο και καθαρό μυαλό που στις μέρες  λόγω των γρήγορων ρυθμών της καθημερινότητα  εκλείπουν .                               

Επαγγελματική Εμπειρία

12  Ετης εμπειρία σε ιδιαίτερα μαθήματα και σχολικά ιδρύματα δευτεροβάθμιας  εκπαίδευσης και μεταπτυχιακές σπουδές και εμπειρία στην εκπαίδευση ενηλίκων .                 

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Διδασκαλία σε group
Προσφορές
Έκπτωση σε ανέργους
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
12

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

1 Κριτικές

Είναι μια εξαιρετική φιλόλογος,  η βοήθεια της καθ όλη τη διάρκεια των σπουδών μου ήταν πολύτιμη.  Με την  μεταδοτικότητά της με βοήθησε να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις των πανεπιστημιακων μαθημάτων και στην πρακτική μου άσκηση. Την συστήνω ανεπιφύλακτα!

Χαλδογεριδου Πετρινα Δήμητρα
23.02.2024