Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Στρατάκης Ιωσήφ

Παγκράτι, Αθήνα
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Καλησπέρα σας! Είμαι φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Με την εμπειρία που έχω, μπορώ να παράδωσω μαθήματα σε Μαθηματικά (μέχρι Β'Λυκείου) και Φυσική στα επίπεδα του Γυμνασίου. Επιπλέον, μπορώ να παράδωσω μαθήματα στη γλώσσα προγραμματισμού C και Python. 

Τα μαθήματα μπορούν να γίνουν είτε δια ζώσης, είτε διαδικτυακά μέσω αντίστοιχης πλατφόρμας (θέμα το οποίο είναι συζητήσιμο και ανάλογο με τις επιθυμίες του κάθε γονέα). Το πρώτο μάθημα είναι δωρέαν, καθώς και τυχόντα συμπληρωματικά μαθήματα πριν από διαγωνίσματα, εξετάσεις και λοιπές σχετικές διαδικασίες.

Σημείωση: Σε περίπτωση ομαδικών μαθημάτων ισχύει επίσης οτι θα είναι συζητήσιμη η τιμή (ή για "πακέτα" μαθημάτων).

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει
  • Ενσωματώνω σύγχρονες τεχνολογίες στην εκπαιδευτική διαδικασία (π.χ. video conference applications, χρήση tablet με γραφίδα, ηλεκτρονικές μαθησιακές υπηρεσίες)
  • Δίνω έμφαση στην κατανοήση της ύλης προκειμένου τα αργότερα κεφάλαια να είναι πιο βατά προς τον μαθητή 
  • Οι ώρες και η τιμή ανά ώρα είναι πάντα προς συζήτηση, κατανοώντας τις δυσκολίες που ενδέχεται να αντιμετωπίζετε
  • Παρέχω συμπληρωματικό υλικό είτε δικό μου , είτε με βάση διάφορες άλλες πηγές (σεβόμενος τα δικαιώματα των συγγραφέων κάθε φορά)
Επαγγελματική Εμπειρία

Ασχολούμαι με την σύνταξη εκπαιδευτικού υλικού από το Λύκειο, και έχω κάνει ιδιαίτερα μαθήματα ανά περιστάσεις. ¨Εχω επίσης κάνει εθελοντικά ενισχυτικά μαθήματα για συμφοιτητές μου.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Επέλεξα τη διδασκαλία καθώς θέλω να μεταλαμπαδεύσω το πάθος για τους τομείς αυτούς στα παιδιά, ή έστω να καταφέρω να τους δείξω οτι δεν είναι τόσο δύσκολα ή τρομακτικά όσο φαντάζουν τα μαθήματα αυτά. Σκοπεύω λοιπόν να διδάσκω με τέτοιον τρόπο ώστε ο κάθε μαθητής να μπορεί να αντιμετωπίσει με αυτοπεποίθηση το κάθε μάθημα, παρα το αρχικό του επίπεδο.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Θα προσαρμόζομαι εν καιρώ με τις επιδόσεις του μαθητή και διάφορα λοιπά σημάδια τα οποία θα μπορούν να σκιαγραφήσουν μια πορεία την οποία θα ακολουθήσω στην διδασκαλία μου.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές