Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Μαρκέλλα Αγγελοπούλου

Ηλιούπολη Αθήνα
Πτυχία
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής
Είμαι ακόμα φοιτητής/τρια - 0
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου

Ονομάζομαι Μαρκέλλα Αγγελοπούλου και είμαι 23 χρονών. Διανύω το τελευταίο έτος των σπουδών μου στο τμήμα Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας και Συστημάτων πληροφόρησης στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής. Παράλληλα με τις σπουδές μου, ασχολούμαι με την εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας καθώς έχω στην κατοχή μου το Lower και το proficiency αντίστοιχα. Έχω την κατάλληλη εμπειρία καθώς έχω εργαστεί σε δύο απο τα καλύτερα φροντιστήρια στην περιοχή μου. 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Εχω ένα βαθύ πάθος για τη μάθηση και την ανάπτυξη των μαθητών. Διαθέτω επίσης ισχυρές επικοινωνιακές δεξιότητες που μου επιτρέπουν να αλληλεπιδρώ με τους μαθητές με εμπιστοσύνη και κατανόηση. Επιπλέον, έχω τη διαθεσιμότητα και τον αφοσιωμένο χαρακτήρα για να προσφέρω την απαραίτητη υποστήριξη και καθοδήγηση στους μαθητές μου. Τέλος, διαθέτω τη διαρκή διάθεση για επαγγελματική ανάπτυξη και βελτίωση, προκειμένου να προσφέρω την καλύτερη δυνατή εκπαιδευτική εμπειρία στους μαθητές μου.

Επαγγελματική Εμπειρία

Η επαγγελματική μου εμπειρία περιλαμβάνει την εργασία σε δύο από τα πιο γνωστά φροντιστήρια της περιοχής μου, όπου ανέλαβα τη διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας σε παιδιά προσχολικής ηλικίας δημοτικού και γυμνασίου. Κατά τη διάρκεια αυτής της εμπειρίας, δημιούργησα και υλοποίησα δικό μου εκπαιδευτικό υλικό, το οποίο εστίαζε στην ενεργό συμμετοχή των μαθητών και την εκμάθηση μέσω της πράξης (learning by doing). Με αυτήν τη μέθοδο, οι μαθητές μου είχαν τη δυνατότητα να μάθουν την αγγλική γλώσσα μέσα από την ενεργό συμμετοχή και την πρακτική άσκηση, κάτι που ενίσχυσε την κατανόησή τους και την αυτοπεποίθησή τους. Με αυτήν τη μέθοδο, παρέχοντας ένα περιβάλλον μάθησης που προάγει την αυτοπεποίθηση και τη δημιουργικότητα, βίωσα την αποφασιστική επίδραση που μπορεί να έχει η εκπαίδευση στη ζωή των μαθητών.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Η επιλογή της διδασκαλίας μπορεί να οφείλεται σε πολλούς λόγους και κίνητρα. Μερικά κοινά κίνητρα περιλαμβάνουν την αγάπη για τη μετάδοση γνώσεων και την επίδραση στις ζωές των μαθητών, την επιθυμία να συνεισφέρουν στην κοινωνία μέσω της εκπαίδευσης και την ικανοποίηση που προκύπτει από την ανάπτυξη των μαθητών και τη δημιουργία ενός θετικού αντικειμενικού περιβάλλοντος μάθησης. 

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Με προσεκτική παρατήρηση και ανοιχτή επικοινωνία, αναλύω την απόδοση και τη συμπεριφορά των μαθητών. Μέσω ατομικών συνομιλιών και αξιολόγησης προόδου, προσαρμόζω τη διδακτική μου προσέγγιση για να ικανοποιήσω τις μοναδικές εκπαιδευτικές ανάγκες κάθε μαθητή.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
4

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές