Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Παπαδάκη Καλλιόπη

Πτυχία
Trinity College London
Πιστοποίηση - Certificate in Graded Examination in Music Performance, Grade 4 Electronic Keyboard 0
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές

Τελειόφοιτη τμήματος Μουσικών Σπουδών, παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα μουσικής, ακορντεόν, αρμονίου και πιάνου καθώς και θεωρίας της μουσικής (αρμονίας, τροπικής ή τονικής αντίστιξης). 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Η μουσική αποτελεί για μένα ένα μέσο θεραπείας και ελεύθερης έκφρασης. Για τον λόγο αυτό επιδιώκω πάντα τον σχεδιασμό και την οργάνωση ενός δημιουργικού μαθήματος μουσικής, εντάσσοντας πάντα εναλλακτικές μουσικές μεθόδους διδασκαλίας (πχ. Orf, Kodaly, Dalcroze) έτσι ώστε αυτό να γίνεται περισσότερο ευχάριστο και συνάμα κατανοητό για κάθε ηλικιακή ομάδα. Επίσης, έχω καλές σχέσεις με τα παιδιά και μπορώ να τα βοηθήσω να αγαπήσουν το μάθημα της μουσικής μέσα από διάφορες μουσικοκινητικές δραστηριότητες και παιχνίδια. Πάντα ακούω τα ενδιαφέροντα και τις προτιμήσεις του μαθητευόμενου προσαρμόζοντας αυτές στο μάθημα μουσικής, δημιουργώντας έτσι ένα οικείο-φιλικό περιβάλλον μεταξύ μας. 

Επαγγελματική Εμπειρία

Ασχολούμαι με την μουσική 18 έτη. Είμαι τελειόφοιτη φοιτήτρια στο τμήμα Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου με κατευθύνσεις στην Μουσική Παιδαγωγική, Μουσικολογία και Εθνομουσικολογία. Έχω κάνει ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδιά προσχολικής ηλικίας καθώς και πρακτική άσκηση στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση ως δασκάλα μουσικής. Μπορώ να βοηθήσω νεότερες ηλικίες καθώς και μεγαλύτερες να μάθουν μουσική όχι μόνο σε θεωρητικό αλλά και πρακτικό επίπεδο καθώς και  τα οφέλη που προσφέρει η ενασχόληση με αυτή στην καθημερινή μας ζωή.  Ακόμη, από το 2022 έως παρών, εργάζομαι εθελοντικά ως μουσικός-εθνομουσικολόγος,  μαθαίνοντας μουσική σε δομή προσφύγων και μεταναστών.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Λόγω επαγγελματικής εμπειρίας. Οι μουσικές εκπαιδευτικές ανάγκες κάθε μαθητευόμενου διαφέρουν. Μέσα από τον διάλογο, τα μουσικά ενδιαφέροντα αλλά και το εκπαιδευτικό μουσικό επίπεδο, έχω την ικανότητα να κατανοήσω τις ανάγκες που χρειάζεται κάθε μαθητευόμενος/η. 

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Προετοιμασία για κατατακτήριες εξετάσεις
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Έκπτωση σε ανέργους
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Έτη εμπειρίας
18

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές