Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κυρίτσης Κωνσταντίνος

Φαρμακευτική
Φιλοσοφία
Πτυχία
University of Reading
Master - Φαρμακευτική 2015
The Open University
Master - Φιλοσοφία 2024
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Έχω σπουδάσει φαρμακευτική και φιλοσοφία σε μεταπτυχιακό επίπεδο στην Αγγλία. Συνολικά ζω στην Αγγλία 11 χρόνια και αυτή τη στιγμή εργάζομαι στο χώρο της υγείας. Μπορώ να βοηθήσω οποιανδήποτε μαθητή ενδιαφέρετε για σπουδές υγείας ή φιλοσοφίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Η εμπειρία μου ως σπουδαστή σε Πανεπιστήμια του εξωτερικού μαζί με την εμπειρία μου στον εργασιακό τομέα της Αγγλίας με καθιστά έναν εξαιρετικό σύμβουλο για όποιον ενδιαφέρεται για σπουδές και εργασία στο εξωτερικό αλλά και στην Ελλάδα μιας και μπορώ να προσδώσω μια διαφορετική οπτική γωνία των πραγμάτων σε σύγκριση με την Ελληνική.

Επαγγελματική Εμπειρία

Εργάζομαι στον χώρο της υγείας περίπου 6 χρόνια. Κατά τη διάρκεια της καριέρας μου έχω διδάξει πάνω από 50 μαθητές πανεπιστημίου και ΤΕΙ στον χώρο της υγείας, κυρίως στον χώρο του φαρμακείου και της φαρμακευτικής επιστήμης.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Από μικρή ηλικία έχω ένα ασταμάτητο πόθο για λήψη γνώσης, γνώση που θέλω πάντα να μοιράζομαι. Ο απώτερος μου σκοπός είναι να εισαγάγω τη φιλοσοφία σε όλους τους ανθρώπους διότι ανεξαρτήτως τα ενδιαφέροντα και τον χαρακτήρα του κάθε ανθρώπου η φιλοσοφία είναι απαραίτητο στοιχείο ώστε να αντιληφθούμε τους εαυτούς μας και τον κόσμο γύρω μας. Πιστεύω πως ο καλύτερος τρόπος να μοιράζεσαι τις γνώσεις σου είναι με άτομα που πραγματικά θέλουν και έχουν πάθος να τη λάβουν. Η ατομική διδασκαλία περιγράφει ακριβώς αυτό.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Κατά τη διάρκεια της καριέρας μου έχω παρακολουθήσει έναν μεγάλο αριθμό σεμιναρίων για την επικοινωνία μεταξύ ασθενή – επιστήμονα υγείας και μαθητή – καθηγητή. Μέσω αυτόν των σεμιναρίων βελτίωσα την ευσυναίσθησή μου και έλαβα τις απαραίτητες γνώσεις ώστε να αντιλαμβάνομαι τις δυσκολίες του μαθητή κυρίως με τεχνικές γλώσσας του σώματος.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Προετοιμασία για πανεπιστήμια εξωτερικού
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
6

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές