Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ανθούλης Δημήτρης

Ηλιούπολη
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές

Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα στην χρήση του λογισμικού Ableton για μουσική παραγωγή, αρχές μουσικής σύνθεσης, μουσικής θεωρίας, και όλες τις υπόλοιπες συμπληρωματικές δεξιότητες που χρειάζεται ένας αποτελεσματικός παραγωγός οποιουδήποτε επιπέδου, απο αρχάριους εως αυτοδίδακτους επαγγελματίες που ψάχνουν να ενισχύσουν τις γνώσεις τους.

To μάθημα μπορει να συμπεριλαμβανεί μαθήματα μουσικής θεωρίας, αρχές μίξης, μεθόδους ηχογράφησης, αρχές σύνθεσης, αυτοσχεδιασμό, αρχές δημιουργικότητας και καινοτομίας, τεχνική βοήθεια με έυρεση και εγκατάσταση Plug-ins/Third Party Software, μαθήματα πιάνου/πλήκτρων και καθοδήγηση στην χρήση hardware (πεταλια, drum pads, synthesizer, loopers, mpe devices, κ.οκ) Το μάθημα μπορεί να γίνει online, στον χώρο μου, η στον χώρο του μαθήτη αναλόγως αναγκών, και οι διαθέσιμες ώρες μου είναι 10-2 τρίτη-πέμπτη δια ζώσης/online, και όλο το σαββατοκύριακο για online μαθήματα. Η συχνότητα και διάρκεια των μαθήματων είναι πλήρως ευέλικτη, με ελάχιστο την μια ώρα.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Εχώ εμπειρία σε πολλά μουσικά είδη οσο αφορά παραγωγή, εκτέλεση, και ακούσματα. Τα μαθήματα θα εχουν εξατομικευμένο χαρακτήρα, και μπορω να επικεντρωθώ σε πτυχές που αφορούν τις ανάγκες του κάθε μαθητή. Aυτο θα επιτευχθεί με διάλογο πριν την έναρξη των μαθήματων για να δημιουργήσω ένα κατάλληλο Lesson Plan που θα ακολουθήσουμε στα μαθήματα.

Επαγγελματική Εμπειρία

Εχω αποφοιτήσει απο μουσικό γυμνάσιο/λύκειο και είμαι φοιτήτης στο τμήμα μουσικής τεχνολογιάς του ΕΚΠΑ, και βρίσκομαι στο 3ο έτος σπουδών. Ασχολούμαι σε επαγγελματικό επίπεδο με την παραγωγή εδώ και 3 χρόνια, και συμμετέχω συχνά σε δημιουργικά πρότζεκτ στον χωρο του Animation και των Videogames (Ορχηστρική, Ηλεκτρονική και Rock/Jazz/Funk μουσικη). Επισης εχω συνεργαστεί με διάφορους μουσικούς που ασχολούνται με Rap και Trap ως παραγωγός.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Επέλεξα να διδάξω μουσική παραγωγή λόγω της άγαπης μου για το πεδίο, της μεταδοτικοτητάς μου, αλλα και της εμπειρίας και προσαρμοστικότητας μου σε πολλά σχετικά πεδία και δεξιότητες που μου επιτρέπει να προσφέρω στον μαθητή κατι παραπάνω απο το να του διδάξω απλά την χρήση του λογισμικού.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Σκοπευω να δημιουργήσω διαλογική σχεση με κάθε μαθητή, και να ανακαλύψουμε μαζι τα αδύνατα και τα δυνατά σημεια στα οποια πρεπει να επικεντρωθούμε για να επιτεύχθει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, με τελικό σκοπό ο μαθητής να έχει ισχυρές θεμελιώδεις γνώσεις και τις απαραίτητες συμπληρωματικές γνώσεις ώστε να διαπρέψει στο είδος με το οποίο ασχολείται και να πετύχεις τους καλλιτεχνικούς/επαγγελματικούς του στόχους.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Εκπόνηση εργασιών
Προετοιμασία για πανεπιστήμια εξωτερικού
Προετοιμασία για διαγωνισμούς
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έτη εμπειρίας
5

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές