Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Νίκος Μπούζης

Αγγλική Γλώσσα και Φιλολογία
Πτυχία
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Πτυχίο - Αγγλική Γλώσσα και Φιλολογία 2021
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Καλησπέρα!

Παραδίδονται διαδικτυακά μαθήματα αγγλικών και ιδιαίτερα για προετοιμασία πτυχίων LRN, MICHIGAN, CAMBRIDGE, IELTS, ΚΠγ και για Πανελλαδικές.

Από πτυχιούχο αγγλικής γλώσσας και φιλολογίας του ΑΠΘ.

Για οποιαδήποτε απορία και ερώτηση μπορείτε να στείλετε  μήνυμα .

Σας ευχαριστώ πολύ.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Η μάθηση της αγγλικής από εμένα προσφέρει μια δυναμική και εξατομικευμένη εμπειρία προσαρμοσμένη στις ατομικές σας ανάγκες και στόχους.

Ειδίκευση: Με βαθιά κατανόηση της γραμματικής, του λεξιλογίου και της χρήσης της αγγλικής, μπορώ να παρέχω σαφείς εξηγήσεις και αποτελεσματικές στρατηγικές για να σας βοηθήσω να κατανοήσετε ακόμη και τα πιο δύσκολα θέματα.

Διαδραστική Μάθηση: Η διδακτική μου προσέγγιση υπογραμμίζει την ενεργό συμμετοχή και αλληλεπίδραση. Μέσω διαδραστικών ασκήσεων, συζητήσεων και πραγματικών παραδειγμάτων, θα έχετε πλούσιες ευκαιρίες να εξασκηθείτε και να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας στα αγγλικά σε ένα υποστηρικτικό περιβάλλον.

Προσαρμοσμένα Μαθήματα: Αναγνωρίζω ότι κάθε μαθητής είναι μοναδικός, με συγκεκριμένα πλεονεκτήματα, αδυναμίες και τρόπους μάθησης. Προσαρμοσμένα μαθήματα στις ατομικές σας ανάγκες και προτιμήσεις.

Πρακτική Εφαρμογή: Η μάθηση της αγγλικής δεν είναι μόνο για τη μνήμη των κανόνων γραμματικής και του λεξιλογίου. Αποδίδω έντονη έμφαση στις πρακτικές δεξιότητες επικοινωνίας, βοηθώντας σας να αναπτύξετε την ικανότητα να εκφράζεστε αποτελεσματικά σε διάφορες πραγματικές καταστάσεις, είτε πρόκειται για εργασία, ταξίδια ή κοινωνικές επαφές.

Πολιτισμός: Η γλώσσα είναι βαθιά συνδεδεμένη με τον πολιτισμό. Εκτός από τις γλωσσικές δεξιότητες, παρέχω εισηγήσεις σχετικά με τους αγγλόφωνους πολιτισμούς, έθιμα και κοινωνικά έθιμα, επιτρέποντάς σας να επικοινωνείτε με περισσότερη αυτοπεποίθηση και να κατανοείτε πολιτισμικές λεπτομέρειες.

Ευέλικτο Πρόγραμμα: Είτε είστε απασχολούμενος επαγγελματίας, φοιτητής, ή κάποιος με γεμάτο πρόγραμμα, προσφέρω ευέλικτες ώρες μαθημάτων που προσαρμόζονται στον τρόπο ζωής και τις υποχρεώσεις σας, εξασφαλίζοντας ότι η μάθηση της αγγλικής ταιριάζει αβίαστα στο ρουτίνα σας.

Συνεχής Υποστήριξη: Η μάθηση μιας γλώσσας είναι ένα ταξίδι, και είμαι αφοσιωμένος να σας υποστηρίξω σε κάθε βήμα. Από την επίτευξη εφικτών στόχων έως την παροχή εποικοδομητικής ανατροφοδότησης και ενθάρρυνσης, θα είμαι εκεί για να σας βοηθήσω να παραμείνετε ενθουσιασμένοι και εστιασμένοι στους στόχους σας για την εκμάθηση της γλώσσας.

Συνολικά, επιλέγοντάς με ως τον εκπαιδευτή σας στα αγγλικά, θα αποκτήσετε όχι μόνο γλωσσική επάρκεια, αλλά και αυτοπεποίθηση, πολιτισμική κατανόηση, και μια υποστηρικτική εκπαιδευτική εμπειρία προσαρμοσμένη στις ατομικές σας ανάγκες.

Επαγγελματική Εμπειρία

-1 χρόνο σε φροντιστήριο στη Λευκίμη Κέρκυρας

-3 χρόνια εμπείριας σε διδασκαλία ως ιδιαίτερα

-2 χρόνια εμπείριας σε προετοιμασία πτυχίων

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Επέλεξα να διδάξω αγγλικά για να διευκολύνω τους ανθρώπους να μάθουν αγγλικά με έναν ευχάριστο τρόπο και όχι ως αγγαρεία. Με ειδίκευση σε γραμματική, λεξιλόγιο και τον πολιτισμό, στοχεύω στην παροχή εξατομικευμένων μαθημάτων προσαρμοσμένων στις ατομικές ανάγκες. Πιστεύω στην προαγωγή της αυτοπεποίθησης και της πολιτισμικής κατανόησης, προσφέροντας ευέλικτα προγράμματα και συνεχή υποστήριξη.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Initial Assessment: Αρχική Αξιολόγηση

Questionnaires or Surveys: Ερωτηματολόγια ή Έρευνες

One-on-One Meetings: Μονομερής Συναντήσεις

Observation: Παρατήρηση

Feedback: Ανατροφοδότηση

Adaptability: Προσαρμοστικότητα

Empathy and Support: Εμπάθεια και Υποστήριξη

Αυτά είναι τα εργαλεία που προσπαθώ να χρησιμοποιώ σε όλα τα μαθήματά μου απο την αρχή μέχρι και το τέλος, προκειμένου να μάθω καλύτερα τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του κάθε μαθητή μου.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
3

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές