Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Δανδάκης Κωνσταντίνος

Θεσσαλονίκη
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου

Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου σε όλη την Θεσσαλονίκη δια ζώσης, αλλά και online για άλλες περιοχές. Υπάρχει προϋπηρεσία σε ιδιαίτερα μαθήματα και πολλαπλές διακρίσεις σε Μαθηματική και Φυσική εταιρία. Προσιτές τιμές και ευέλικτο ωράριο. Θα χαρώ να συνεργαστούμε!!

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Αρχικά, θεωρώ σημαντική την εμπειρία που εχώ ήδη αποκτήσει αυτά τα δύο χρόνια εργασίας. Συνεχίζοντας, η ενασχόληση μου με τα συγκεκριμένα μαθήματα και η συμμετοχή στους αντίστοιχους διαγωνισμούς κατά την διάρκεια των μαθητικών μου χρόνων είναι ένας ακόμα λόγος για να με επιλέξετε. Τέλος, το ευέλικτο ωράριο και οι προσιτές τιμές είναι ένα ακόμη πλεονέκτημα.

Επαγγελματική Εμπειρία

Είμαι φοιτητής, ενώ παράλληλα κάνω και ιδιαίτερα μαθήματα στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης. Υπάρχει προϋπηρεσία στον συγκεκριμένο τομέα, καθώς εδώ και 2 χρόνια διδάσκω Μαθηματικά και Φυσική σε παιδιά τόσο Δημοτικού όσο και Γυμνασίου. 

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους επέλεξα την διδασκαλία. Η αγάπη μου για τα παιδιά θεωρώ ότι αποτελεί τον κύριο λόγο για τον οποίο επέλεξα την διδασκαλία. Εκτός όμως από αυτό το ενδιαφέρον που εκδήλωνα και συνεχίζω να εκδηλώνω για τα μαθήματα που διδάσκω αποτελεί κίνητρο μετάδοσης των γνώσεων που διαθέτω στους μαθητές μου. 

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Προσωπικά, τις εκπαιδευτικές ανάγκες των μαθητών μου τις καταλαβαίνω μέσα από διαγνωστικά τεστ και φύλλα εργασίας, τα οποία περιέχουν ασκήσεις που στοχεύουν στην ανάδειξη πιθανών αποριών που έχουν δημιουργηθεί κατά την παράδοση. Επίσης, η συμπεριφορά τους κατά την διάρκεια του μαθήματος με βοηθάει στις κατανόηση των εκάστοτε αναγκών τους.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε ανέργους
Έκπτωση σε πολύτεκνους
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
2

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές