Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θωμάκου Χριστίνα Άννα

Πειραιάς
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Είμαι εδώ για να σας βοηθήσω να φτάσετε στο επόμενο επίπεδο και να εξελίξετε τις γνώσεις σας.
Με ειδίκευση στη Γλωσσολογία και στη διδασκαλία της Ελληνικής ως δεύτερης ξένης γλώσσας, καθώς και στη γραμματική, τα Λατινικά και τη λογοτεχνία, προσφέρω ιδιαίτερα φιλολογικά μαθήματα για μαθητές , γυμνασίου και λυκείου, καθώς και καθημερινή μελέτη σε παιδιά δημοτικού.

Οι υπηρεσίες που προσφέρω περιλαμβάνουν:
Προετοιμασία για τις εξετάσεις του σχολείου.
Βελτίωση της κατανόησης και της ανάγνωσης.
Ανάπτυξη δεξιοτήτων γραπτής έκφρασης και σύνθεσης.
Ενίσχυση του λεξιλογίου και βελτίωση της γραμματικής.
Κατανόηση και ανάλυση λογοτεχνικών κειμένων.
Προσφέρω προσωπική προσέγγιση και προσαρμογή των μαθημάτων στις ανάγκες και τα ενδιαφέροντά σας, 
καθώς και ευέλικτο ωράριο που ταιριάζει στη διάθεσή σας.

Είτε θέλετε να βελτιώσετε τις επιδόσεις σας στο σχολείο, είτε να εξερευνήσετε τη λογοτεχνία και τον πολιτισμό, 
είμαι εδώ για στήριξη σε κάθε βήμα.

Επικοινωνήστε μαζί μου σήμερα για να οργανώσουμε το πρώτο μας μάθημα και να ξεκινήσετε το ταξίδι σας στον κόσμο των γραμμάτων!

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Μέσω της εμπειρίας μου, έχω αναπτύξει μια προσέγγιση που είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική για μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες ή ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες. Η εξειδίκευσή μου στην ειδική αγωγή και στη σχολική ψυχολογία με επιτρέπει να αντιλαμβάνομαι και να ανταποκρίνομαι στις ατομικές ανάγκες κάθε μαθητή.

Πέρα από την παράδοση γνώσεων, δημιουργώ ένα περιβάλλον μάθησης που ενθαρρύνει τους μαθητές να εξερευνούν και να ανακαλύπτουν με ενθουσιασμό και αυτοπεποίθηση. Η δέσμευσή μου στην εκπαίδευση είναι ολοκληρωμένη, με στόχο τη στήριξη, την καθοδήγηση και την ενίσχυση της πρόοδου κάθε μαθητή.

Εάν αναζητάτε μια πλήρη και ολοκληρωμένη εκπαιδευτική εμπειρία, επικοινωνήστε μαζί μου σήμερα για να ξεκινήσουμε αυτό το ταξίδι μαζί!

Επαγγελματική Εμπειρία

Εμπειρια 5 ετων σε φροντιστηρια εκπαιδευσης και σε ιδιατερα μαθηματα. 

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Επέλεξα τη διδασκαλία λόγω πολλών κινητρικών παραγόντων και στόχων που αντανακλούν την προσωπική μου φιλοσοφία και αξίες:

1. **Αγάπη για τη μάθηση:** Από παιδί είχα πάθος για τη μάθηση και την εξερεύνηση νέων γνώσεων. Η επιθυμία μου να μοιραστώ αυτήν την αγάπη και να ενθαρρύνω άλλους να ανακαλύψουν τη χαρά της μάθησης με υπήρξε ένας σημαντικός παράγοντας για την επιλογή μου.

2. **Επιθυμία να επηρεάσω θετικά τη ζωή άλλων:** Θέλω να επηρεάσω θετικά τις ζωές των μαθητών μου, να τους εμπνεύσω, να τους βοηθήσω να ανακαλύψουν τις δυνατότητές τους και να επιτύχουν τους στόχους τους.

3. **Ανάγκη για προσωπική ικανοποίηση:** Η διδασκαλία μου προσφέρει ικανοποίηση και ευχαρίστηση, καθώς βοηθώ τους μαθητές μου να αναπτύξουν τις γνώσεις, τις δεξιότητες και την αυτοπεποίθησή τους.

4. **Επιθυμία να συμβάλω στην κοινωνία:** Η διδασκαλία είναι ένας τρόπος να συμβάλω στην κοινωνία προωθώντας την εκπαίδευση και την προσωπική ανάπτυξη των μαθητών, βοηθώντας έτσι να δημιουργηθεί μια καλύτερη κοινωνία για όλους.

Συνοψίζοντας, η διδασκαλία είναι για μένα περισσότερο από απλά ένα επάγγελμα· είναι ένας τρόπος ζωής μέσω του οποίου μπορώ να επιρρέασω θετικά τον κόσμο γύρω μου.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Η κατανόηση των εκπαιδευτικών αναγκών ενός μαθητή είναι ένας σημαντικός παράγοντας για την παροχή αποτελεσματικής εκπαίδευσης. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να κατανοήσω αυτές τις ανάγκες:

Συνομιλίες: Συνομιλώ ατομικά με τον μαθητή για τις εκπαιδευτικές του ανάγκες, τις προτιμήσεις του και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει. Αυτές οι συνομιλίες μπορούν να παρέχουν πολύτιμες πληροφορίες για τον τρόπο με τον οποίο ο μαθητής μαθαίνει και ποιες πτυχές της μάθησης χρειάζεται περισσότερη υποστήριξη.

Αξιολογήσεις και δοκιμασίες: Αξιολογώ τις δεξιότητες, τις γνώσεις και τις ανάγκες του μαθητή μέσω δοκιμασιών, τεστ και άλλων μεθόδων αξιολόγησης. Αυτό μπορεί να με βοηθήσει να προσδιορίσω πού χρειάζεται περισσότερη υποστήριξη και σε ποιες πτυχέςμπορεί να έχει περισσότερη επιτυχία.

Παρατήρηση: Παρατηρώ τη συμπεριφορά και την απόδοση του μαθητή στην τάξη και κατά τη διάρκεια των διαφόρων δραστηριοτήτων. Η παρατήρηση μπορεί να μου δώσει ενδείξεις για τυχόν δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο μαθητής ή για τις περιοχές όπου έχει εξαιρετική απόδοση.

Συνεργασία με τους γονείς: Η συνεργασία με άλλους εκπαιδευτικούς και τους γονείς του μαθητή μπορεί να παράσχει επιπλέον πληροφορίες για τις εκπαιδευτικές ανάγκες του.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Εκπόνηση εργασιών
Συμπλήρωση βιογραφικού σημειώματος
Συμπλήρωση μηχανογραφικού
Προετοιμασία για υποτροφίες
Προετοιμασία για πανεπιστήμια εξωτερικού
Προετοιμασία για κατατακτήριες εξετάσεις
Προετοιμασία για διαγωνισμούς
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Έκπτωση σε αδέρφια
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
5

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές