Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Νικολουπούλου Μαρία

Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

 Μαθήματα Φυσικής και Μαθηματικών - Ιδιαίτερα Από Έμπειρο Καθηγητή

Είναι σημαντικό για εσάς ή το παιδί σας να αποκτήσει σταθερή κατανόηση στη φυσική και τα μαθηματικά; Αν ναι, τότε είστε στο σωστό μέρος! Με έναν εξειδικευμένο καθηγητή που προσφέρει προσωπικά μαθήματα είτε online είτε στο άνετο περιβάλλον του σπιτιού σας, μπορείτε να εξασφαλίσετε την ακαδημαϊκή επιτυχία που επιθυμείτε.

Είμαι κάτοχος πτυχίου Φυσικής από το Πανεπιστήμιο Πατρών καθώς και μεταπτυχιακού στον Σχεδιασμό Αναλογικών Κυκλωμάτων. Η εμπειρία μου στη διδασκαλία φυσικής και μαθηματικών γυμνασίου και λυκείου έχει ενισχυθεί με το μεταπτυχιακό μου δίπλωμα. Επιπλέον, διαθέτω πιστοποιητικό επιμόρφωσης στην ειδική αγωγή, σχολική ψυχολογία και εκπαίδευση ενηλίκων, πράγμα που με καθιστά ικανό να προσαρμόσω τη διδασκαλία μου στις ανάγκες κάθε μαθητή.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Όταν επιλέγετε έναν καθηγητή για τα μαθήματα σας σε φυσική και μαθηματικά, είναι σημαντικό να εξετάσετε τα προσόντα και την προσέγγισή τους. Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για τους οποίους μπορείτε να προτιμήσετε εμένα ως καθηγήτρια για το παιδί σας:

1. Εξειδίκευση: Με πτυχίο σε φυσική από το Πανεπιστήμιο Πατρών και μεταπτυχιακό σε αυτόν τον τομέα, διαθέτω την τεχνική γνώση και την εμπειρία που απαιτούνται για να σας βοηθήσω να κατανοήσετε τα δύσκολα θέματα.

2. Εξατομικευμένη Προσέγγιση: Κάθε μαθητής είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ανάγκες. Προσαρμόζω την εκπαίδευσή μου στις ατομικές ανάγκες εκμάθησης του μαθητή, δημιουργώντας ένα περιβάλλον που ενθαρρύνει την αυτοπεποίθηση και την επιτυχία.

3. Εμπειρία: Έχω εκτενή εμπειρία στη διδασκαλία και την προσαρμοσμένη εκπαίδευση. Έχω εργαστεί με μαθητές με διάφορα επίπεδα δεξιοτήτων και ανάγκες, αποκτώντας την ικανότητα να προσαρμόζω τη διδασκαλία μου σε κάθε περίπτωση.

4. Αφοσίωση: Είμαι αφοσιωμένη στην πρόοδο και την επιτυχία των μαθητών μου. Παρέχω τον χρόνο, την προσοχή και την υποστήριξη που χρειάζετε ο κάθε μαθητής για να αναπτύξει τις δεξιότητές του και να επιτύχει τους στόχους του.

Επαγγελματική Εμπειρία

Χρόνια διδακτική εμπειρία τόσο σε ιδιαίτερα όσο και σε φροντιστήρια .

Ενισχυτική διδασκαλία σε μαθητές που χρειάζονται πρόσθετη υποστήριξη σε φυσική και μαθηματικά.

Παρέχω έτοιμες σημειώσεις και πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό με πολλές ασκήσεις για ενίσχυση της κατανόησης και εξάσκησης των μαθητών.

Μαθητικά εργαστήρια για πιο διαδραστική και ενδιαφέρουσα μάθηση.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Ένας καλός καθηγητής στη ζωή μας μπορεί να συμβάλει στη δημιουργία όμορφων προτύπων και να μας δώσει μια νέα οπτική γύρω από την επιστήμη που ποτέ δεν είχαμε προσέξει. Ένας καλός καθηγητής μπορεί να συγκινήσει τους μαθητές του και να τους παρακινήσει σε νέα μονοπάτια γνώσης.

Έχοντας συναντήσει και εγώ τέτοιους ανθρώπους στη ζωή μου στα σχολικά  μου χρόνια  που με ώθησαν να ασχοληθώ με τις φυσικές επιστήμες και ιδιαίτερα με τη φυσική, θέλησα και εγώ με τη σειρά μου να αποτελέσω αυτό το κομβικό άτομο σε πολλά νέα παιδιά. Να τα παρακινήσω και εγώ με τη σειρά μου να έρθουν πιο κοντά στις επιστήμες, να τις αγαπήσουν και να μην είναι απλά κάποιο δισνόητο μάθημα που έχουν να αντιμετωπίσουν στο σχολείο. Να καταλάβουν τους νόμους που διέπουν τον κόσμο μας. Να τους βοηθήσω να αναπτύξουν τις δεξιότητες και την αυτοπεποίθησή τους ώστε να μπορούν να αντιμετωπίζουν με επιτυχία τις προκλήσεις.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Για να καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή, θα λάβω υπόψη μια σειρά από παράγοντες:

1. Ατομική Αξιολόγηση: Θα αξιολογήσω τις ακαδημαϊκές επιδόσεις του μαθητή μέσω της ανάλυσης των αποτελεσμάτων του σε τεστ, εργασίες και εξετάσεις.

2. Παρατήρηση: Θα παρατηρήσω τις αντιδράσεις και τη συμπεριφορά του μαθητή κατά τη διάρκεια των μαθημάτων για να ανιχνεύσω ενδεχόμενα προβλήματα ή ανάγκες.

3. Συνεργασία με τους Γονείς: Θα συνεργαστώ στενά με τους γονείς ή τους κηδεμόνες του μαθητή για να κατανοήσω τις εκπαιδευτικές και προσωπικές του ανάγκες.

4. Συζήτηση: Θα επικοινωνήσω ανοικτά με τον μαθητή για να κατανοήσω τις ατομικές του ανησυχίες, ενδιαφέροντα και στόχους στη μάθηση.

5. Προσωπική Προσέγγιση: Θα προσαρμόσω τη διδασκαλία και τις μεθόδους μου σύμφωνα με τις ανάγκες και το επίπεδο του μαθητή.

Συνολικά, με μια συνεχή αξιολόγηση και προσωπική προσέγγιση, θα είμαι σε θέση να κατανοήσω και να ανταποκριθώ στις εκπαιδευτικές ανάγκες του μαθητή.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Συμπλήρωση βιογραφικού σημειώματος
Προετοιμασία για διαγωνισμούς
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές