Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Αποστολάκος Γιώργος

Εικαστικός / Interaction Designer
Πτυχία
Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών
Master - Εικαστικός / Interaction Designer 2011
Michigan
Πτυχίο - 2007
Registry of Guitar Tutors
Πιστοποίηση - 2007
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Είσαι έτοιμος να ανεβάσεις το παίξιμο της κιθάρας σου στο επόμενο επίπεδο;

Είτε αρχίζεις τώρα, είτε θέλεις να εξερευνήσεις σε βάθος τις πιο εξεζητημένες τεχνικές (ανεξαρτήτως είδους και στυλ), την σύγχρονη θεωρία, αρμονία και σύνθεση, είμαι εδώ για να σε καθοδηγήσω.

Με άνω των 20 ετών εμπειρίας και μια πλούσια ποικιλία από μουσικά είδη στο ρεπερτότιο μου, προσφέρω μαθήματα κατανοητά και προσωπικά σχεδιασμένα για τις δικές σου ανάγκες.

Μπορούμε να δουλέψουμε στο προσωπικό σου στυλ, να αναπτύξουμε δεξιοτεχνία σε τεχνικές όπως legato, tapping, selective picking κ.α., και να σε προετοιμάσω για το επόμενο μεγάλο σου βήμα στη μουσική.

Τα μαθήματα προσφέρονται σε εξοπλισμένο home studio ή online, με ευέλικτο ωράριο και δυνατότητα ηχογράφησης και βιντεοσκόπησης για να βλέπεις την πρόοδό σου.

Καταλαβαίνεις τη μουσική, ανακαλύπτεις τον εαυτό σου!

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Για την προσωπική προσέγγιση στη μουσική εκπαίδευση, βασισμένη στις ανάγκες των μαθητών. Διαθέτω πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στην εκπαίδευση μουσικής μέσω κιθάρας.

Το studio μου προσφέρει εξοπλισμένες εγκαταστάσεις με δυνατότητα ηχογράφησης και βιντεοσκόπησης, ενισχύοντας τη δημιουργικότητα και την αυτοέκφραση κάθε μαθητή.

Επαγγελματική Εμπειρία

Διαθέτω πάνω από 20 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας στη μουσική διδασκαλία και εκτέλεση, με ειδίκευση στην σύγχρονη μουσική (Jazz αρμονία).

Έχω αποκτήσει πτυχίο από το London College of Music και έχω εκπαιδευτεί σε πληθώρα μουσικών τεχνικών και στυλ. Είμαι επίσης δραστήριος συνθέτης με ευρύ ρεπερτόριο και έχω εργαστεί ως performer.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Επέλεξα τη διδασκαλία μουσικής επειδή πιστεύω στη δύναμη της μουσικής γλώσσας να μεταμορφώνει τις ζωές των ανθρώπων.

Η μουσική έχει έναν μοναδικό τρόπο να εκφράζει βαθιά συναισθήματα και να ενώνει τους ανθρώπους και είναι μια αληθινή γλώσσα που όλοι καταλαβαίνουν αλλά είναι εξαιρετικά ευεγερτική για όσους γνωρίζουν να την μιλάνε κιόλας.

Ο κύριος στόχος μου είναι να βοηθήσω τους μαθητές να ανακαλύψουν το δικό τους μουσικό ταλέντο και να αναπτύξουν την τεχνική τους, ενθαρρύνοντάς τους να αναζητήσουν τη δική τους μοναδική φωνή στον κόσμο της μουσικής.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Για να καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή, αρχίζω με μια αξιολόγηση που περιλαμβάνει τόσο πρακτικές ασκήσεις όσο και συζητήσεις για τα μουσικά τους ενδιαφέροντα και τους στόχους τους. Αυτό μου επιτρέπει να προσδιορίσω το επίπεδο τους και τις μουσικές τους προτιμήσεις.

Στη συνέχεια, παρακολουθώ στενά την πρόοδό τους καθ’ όλη τη διάρκεια των μαθημάτων, προσαρμόζοντας τον τρόπο διδασκαλίας μου ανάλογα με την απόκριση και τις απαιτήσεις τους.

Αυτή η ευελιξία εγγυάται ότι κάθε μαθητής λαμβάνει την υποστήριξη και την προσοχή που χρειάζεται για να εξελιχθεί και να αναπτυχθεί μουσικά.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Εκπόνηση εργασιών
Προετοιμασία για υποτροφίες
Προετοιμασία για πανεπιστήμια εξωτερικού
Προετοιμασία για κατατακτήριες εξετάσεις
Προετοιμασία για διαγωνισμούς
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έκπτωση σε ανέργους
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
22

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

2 Κριτικές

Εξαιρετικός δάσκαλος ο κύριος Γιώργος και τρομερός παίχτης! Μπορεί πολύ εύκολα να σου εξηγήσει οποιαδήποτε πολύπλοκη έννοια με τρόπο που να μπορείς να την εφαρμόσεις αμέσως. Ο καλύτερος δάσκαλος που είχα!

Γιώργος Τσιώλης
21.04.2024

Ο κύριος Γιώργος είναι εξαιρετικός δάσκαλος, μπορεί να σου εξηγήσει ακόμα και τις πιο δύσκολες έννοιες με τρόπο ώστε να μπορείς να τις βάλεις σε πράξη αμέσως και επίσης είναι τρομερός παίχτης! Ότι καλύτερο!

Γιώργος Τσιώλης
19.04.2024