Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Παναγιωτιδου Θεοδωρα

Θεσσαλονικη
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Παραδίδω μαθήματα ΒΙΟΛΟΝΤΣΕΛΟΥ σε αρχάριους και προχωρημένους κάθε ηλικιας. Τα μαθήματα γίνονται δια ζώσης και διαδικτυακά (αναλογα με το επίπεδο) 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Λόγω κατάρτισης, εμπειριας και παιδαγωγικής προσέγγισης.

Επαγγελματική Εμπειρία

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Ξεκίνησα τα πρώτα μαθήματα βιολοντσέλου στο Δημοτικό Ωδείο Καβάλας σε ηλικία δέκα ετών. Αργότερα σπούδασα στο Νέο ωδείο και το Σύγχρονο ωδείο Θεσσαλονίκης.Το 2003 απέκτησα Δίπλωμα βιολοντσέλου στην τάξη του Russi Dragnev με άριστα παμψηφεί και Διάκριση εξαιρετικης ερμηνειας.

Συνέχισα τις σπουδές μου στο Βασιλικό Ωδείο της Χάγης στην τάξη της Larissa Groeneveld αποκτώντας το 2009 τον τίτλο του Bachelor of Music. Την ίδια χρόνια γίνομαι δεκτή στο μεταπτυχιακό προγραμμα στην τάξη του Dimitri Ferschtmann και της Larissa Groeneveld και το 2011 ολοκληρώνω τις σπουδες μου αποκτωντας τον τίτλο Master of Music in Solo Performance & Orchestra 

Specialization . Στο πλαίσιο της δευτερης ειδίκευσής μου μελέτησα με την καθοδήγηση του Arthur Oomens ( Koninklijk Concertgebouw Orkest ) και Roger Regter ( solo cellist Den Haag Residentie Orkest) ενώ παρακολούθησα μαθήματα και με τον Marien van Staalen (solo cellist Rotterdam Philharmonisch Orkest). 

Έχω παρακολουθήσει ενεργά σεμινάρια με τους Michel Strauss, Vladimir Perlin, Natalia Shakhofskaya, Harro Ruijsenaars, Leonid Gorokhov, Gregor Horsch, Antonio Meneses.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου υπήρξα υπότροφος του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών.

Έχω εμφανιστεί σε διαφορά φεστιβάλ σύγχρονης μουσικής (Goebbels, Mc Millian, S. Reich) και υπήρξα μέλος των συνόλων Royal ensemble, Nieuw Kamer ensemble, Ensemble Den Haag, RPO Orchestra, Rotterdam ensemble , της ορχήστρας δωματίου Contra Tempo και του Lynx string quartet.

Έχω δώσει ρεσιτάλ και συναυλίες μουσικής δωματίου στην Ολλανδία, Βέλγιο ,Ελλάδα Ιταλία και Γερμανία με εμφανίσεις, μεταξύ άλλων, στην Concertgebouw, Vredenburg, De Doelen , Musiekgebouw Aant’ ij .

Ως σολίστ έχω συμπράξει με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών και την Κρατική ορχήστρα Θεσσαλονίκης.

ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ

Η διδασκαλία αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια αναπόσπαστο κομμάτι της καλλιτεχνικής μου δράσης. Είχα την τύχη να σπουδάσω με εξαιρετικούς καθηγητές και παιδαγωγούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό οι οποίοι με ενέπνευσαν να μεταδώσω τις γνώσεις μου σε σπουδαστές κάθε ηλικιας και επιπέδου (αρχάριοι- προχωρημένοι) που θέλουν να μαθουν βιολοντσέλο για προσωπική ευχαρίστηση ή να γίνουν επαγγελματίες μουσικοί. Τα τελευταία 14 χρόνια έχω διδάξει στο Νέο Ωδείο Θεσσαλονίκης, το Σύγχρονο Ωδείο, το Δημοτικο Ωδειο Θέρμης ,το Δημοτικο Ωδειο Θεσσαλονίκης, και το  Μουσικο σχολείο Θεσσαλονίκης . Από το 2022 κατέχω μόνιμη θέση καθηγήτριας βιολοντσέλου στο Μουσικο σχολείο Κατερινης.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Προετοιμασία για υποτροφίες
Προετοιμασία για πανεπιστήμια εξωτερικού
Προετοιμασία για κατατακτήριες εξετάσεις
Προετοιμασία για διαγωνισμούς
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Έκπτωση σε αδέρφια
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Έτη εμπειρίας
14

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές