Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Τσινούκας Σάκης

έως 40 ετών
Jazz Guitar-Ηλεκτρική κιθάρα
Αθήνα/Πατήσια
Πτυχία
Παν/μιο Ρότερνταμ Ολλανδίας,Ισοτιμία και αντιστοιχία με Παν/μιο Ιονίου
Πτυχίο - Jazz Guitar-Ηλεκτρική κιθάρα 2009 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα κιθάρας (ηλεκτρικής και ακουστικής) και θεωρία μοντέρνας μουσικής.Πτυχιούχος Παν/μίου Ολλανδίας (Rotterdam) με πολυετή εμπειρία στη διδασκαλία σε Μουσικά Σχολεία και Ωδεία.Ο μαθητής επιλέγει το ρεπερτόριο της προτίμησής του και σε συνδιασμό με τις απαραίτητες βάσεις προχωράμε στην επίτευξη του στόχου μας. Τα μαθήματα είναι Ατομικά και για όλα τα επίπεδα,καθώς επίσης υπάρχει δυνατότητα και μέσω Skype (αρχάριους εώς και πολύ προχωρημένους).

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Η μέθοδος που χρησιμοποιώ μετα απο 18 χρόνια διδασκαλίας και εμπειρίας,με φέρνει στη θέση να καταλαβαίνω πλήρως τις ανάγκες του μαθητή ούτως ώστε να επιτυγχάνουμε γρήγορη και ουσιαστική πρόοδο,δίχως να δημιουργούνται κενά και ουσιαστικά να πηγαίνουμε προς την κατεύθυνση και το ρεπερτόριο που επιθυμεί ο μαθητής.

Επαγγελματική Εμπειρία

2000-..... : Καθηγητής ιδιαίτερων μαθημάτων 2014: Καθηγητής Μουσικής (6ο Δημοτικό Άνω Λιοσίων) 2011-2012: Καθηγητής Μουσικής (Μουσικό Σχολείο Αλίμου) 2010-2011: Καθηγητής Μουσικής (Πειραματικό Μουσικό Γυμνάσιο-Λύκειο Παλλήνης) 2009-2010: Καθηγητής στο Ωδείο «Φ. Νάκας» (Πάτρα) στο Τμήμα Σύγχρονης και Jazz Κιθάρας 2008-2009: Καθηγητής Jazz Κιθάρας στο Ωδείο «Guitar School Dordrecht» (Ολλανδία) 2000-2003: Καθηγητής Κιθάρας και Θεωρίας της Μουσικής στο Ωδείο «Εμέλεια» (Ναύπακτος)

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές