Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Τσιρανιδη Γεωργια

έως 30 ετών 8 έτη διδακτικής εμπειρίας
Digital Design
Πτυχία
Κολλέγιο Βακαλό
Πτυχίο - Digital Design 2022
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Ονομάζομαι Γεωργία Τσιρανίδη και γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Σικάγο της Αμερικής σε μία πολύ  δημιουργική οικογένεια. Είμαι Native Speaker με Αμερικάνικη προφορά και έχω κάνει μαθήματα Αγγλικών και Ελληνικών τα τελευταία 8 χρόνια στην Αμερική, στη Σκωτία και στην Ελλάδα από κοντά και εξ αποστάσεως. Έχω δουλέψει επίσης ως δασκάλα ESL (English as a second language) σε παιδικό σταθμό και νηπιαγωγείο. Προτιμάω να συνδυάζω το μάθημα Αγγλικών με καλλιτεχνικά μαθήματα όπως κολλάζ, μπογιές, λαδοπαστέλ, ακουαρέλα ή ψηφιακό σχέδιο.

Είμαι freelance Digital Designer με βασικά εργαλεία το Photoshop και Illustrator, και παρέχω μαθήματα digital και graphic design καθώς και web design (Squarespace, Shopify, και 10.web). Είτε θέλετε να ξεκινήσετε να εργάζεστε ως designer, είτε θέλετε απλά να πάρετε κάποιες βασικές γνώσεις για τα προγράμματα της Adobe, είτε θέλετε να μάθετε να φτιάχνετε templates και υλικό για social media για τον εαυτό σας ή κάποια εταιρία, μπορώ να προσαρμόσω το μάθημα για να είναι στοχευμένο και ειδικά σχεδιασμένο για τις ανάγκες σας. Στην περίπτωση που χρειαστεί, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε AI (artificial intelligence) εργαλεία ή Adobe After Effects για να φτάσουμε στο επιθυμιτό σας αποτέλεσμα.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Είναι ιδιαίτερο το γεγονός ότι μπορώ να συνδυάσω μάθημα Αγγλικών με καλλιτεχνικό μάθημα υψηλού επιπέδου λόγω του πτυχίου μου. Εργάζομαι ως digital designer και έχω BA από την Σχολή Βακαλό, οπότε οι γνώσεις μου πάνω στο αντικείμενο είναι άριστες και πάντα φροντίζω να είμαι up to date με καινούργια εργαλεία που βγαίνουν (ειδικά ΑΙ εργαλεία).

Επαγγελματική Εμπειρία

Έχω εργαστεί ως εκπαιδευτικός σε παιδικό σταθμό, έχω εμπειρία 8 χρόνων ώς δασκάλα Αγγλικών, είμαι πτυχιούχος BA in digital design απο την Σχολή Βακαλό και εργάζομαι ως digital designer

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Προσφορές

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές