Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Μαργιόλη Έλενα

έως 30 ετών
Άνω Γλυφάδα
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Ξενόγλωσσους Μαθητές

Γεια σας! Είμαι η Έλενα, και είμαι καθηγήτρια Αγγλικών και Ισπανικών. Είμαι απόφοιτος της Αγγλικής Φιλολογίας, με εμπειρία εννιά χρόνων στη διδασκαλία. Έχω δουλέψει με μαθητές σε όλα τα μαθησιακά επίπεδα, από pre-junior μέχρι C2, τόσο σε φροντιστήρια όσο και σε ιδιαίτερα. Έχω διδάξει στην Ελλάδα αλλά και στην Ισπανία (της οποίας είμαι μόνιμη κάτοικος). 

Κάνω τα μαθήματα μέσω Skype, χρησιμοποιώντας λογισμικό online whiteboard (Conceptboard). Επίσης μπορούμε να δουλέψουμε μέσω Zoom, WhatsApp, Google Meet ή Messenger, αν κάποιο από αυτά βολεύει καλύτερα. 

Για τα μαθήματα θα χρησιμοποιήσουμε υλικό σε μορφή PDF, καθώς και πολλές εικόνες, βίντεο και άλλους πολλούς συνδέσμους, οι οποίοι κάνουν το μάθημα διαδραστικό και ευχάριστο. Ο ονλάιν πίνακας μας επιτρέπει να γράφουμε και οι δύο και να βλέπουμε τις αλλαγές ζωντανά, σαν να ήμασταν στην αίθουσα του φροντιστηρίου!

Προετοιμάζω μαθητές για πτυχία (Young Learners, KEY, PET-Preliminary, FCE-First, CAE-Advanced, CPE-Proficiency, ECCE, ECPE κλπ), και επίσης παραδίδω μαθήματα για την διατήρηση του επιπέδου που έχουμε ήδη αποκτήσει, για ενίσχυση της ύλης που έχει διδαχθεί στο σχολείο, αλλά και για πιο συγκεκριμένους μαθησιακούς στόχους, όπως για παράδειγμα Αγγλικά/Ισπανικά για τουρισμό, Αγγλικά/Ισπανικά για ένα συγκεκριμένο εργασιακό περιβάλλον κλπ. 

Μαζί θα θέσουμε τους μαθησιακούς στόχους και τον ρυθμό, ώστε το μάθημά μας να είναι πάντα διασκεδαστικό και εποικοδομητικό! 

#ΜένουμεΣπίτι και μαθαίνουμε! 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Έχω την τύχη να έχω διδάξει άτομα με πολλά διαφορετικά γλωσσικά υπόβαθρα, και έχω την τύχη να διδάσκω τρεις γλώσσες (Αγγλικά σε Έλληνες, Ισπανούς και Ιταλούς, Ελληνικά σε Ισπανούς, Ισπανικά σε Ιταλούς και Άγγλους). Επίσης έχω την τύχη να μπορώ να συνεχίζω να μελετάω διαφορετικές ξένες γλώσσες κάθε μέρα, ελπίζοντας να γίνομαι κάθε μέρα όλο και καλύτερη στη δουλειά μου, αλλά και όλο και καλύτερη σαν ομιλήτρια των γλωσσών που μαθαίνω.

Θα δουλέψουμε μαζί, κοιτάζοντας το επίπεδό σου, τον τρόπο μάθησής σου και τους στόχους σου, και θα καταφέρουμε πολύ όμορφα πράγματα! 

Επαγγελματική Εμπειρία

2011- 2012: ιδιαίτερα 

2012 - 2015: συνοικιακό φροντιστήριο Αθήνα & ιδιαίτερα

2015-2016: φροντιστήριο Σαραγόσα, project CoffeeEnglish (παράδοση μαθημάτων conversation English σε καφετέριες) & ιδιαίτερα

2016-2017: φροντιστήρια So Easy & ιδιαίτερα

2018-2019: φροντιστήριο Σαραγόσα, φροντίδα δύο μωρών full time ως English speaking nanny & ιδιαίτερα

2019-σήμερα ιδιαίτερα & μαθήματα online

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Οι ξένες γλώσσες είναι το πάθος μου. Το όνειρό μου είναι να μεταδώσω αυτό το πάθος στους μαθητές μου, έτσι ώστε να μπορούν να βλέπουν τις ξένες γλώσσες όχι σαν πτυχία που χρειάζεται να προσθέσουν στο βιογραφικό τους, αλλά σαν παράθυρα στον κόσμο. 

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Στο πρώτο μάθημα ξεκινάμε ήδη την διαδικασία αναγνώρισης των αναγκών και των ιδιαιτεροτήρων του κάθε μαθητή, μέσα από ένα σετ ασκήσεων και δραστηριοτήτων που καλύπτουν τους τέσσερις βασικούς άξονες εκμάθησης μίας ξένης γλώσσας (ακουστική κατανόηση, προφορική έκφραση, κατανόηση γραπτού και γραπτή έκφραση). Λαμβάνω επίσης υπόψη το γλωσσικό υπόβαθρο του μαθητή, καθώς και το ιστορικό του με τη γλώσσα. 

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές