Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Δημητρίου Γιώργος

έως 40 ετών
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Υποψήφιος διδάκτωρ Πληροφορικής παραδίδει ιδιαίτερα για τα εξής μαθήματα:

Πληροφορική

Μαθηματικά

Φυσική 

για όλες τις τάξεις του λυκείου και του γυμνασίου.

Μεταδοτικότητα, όρεξη, υπομονή και επιμονή

Προτεινόμενες περιοχές: Βόρεια Προάστια

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Για την όρεξη και την διάθεση που έχω να βοηθήσω νεαρά παιδιά να πετύχουν τους στόχους τους. Επιπρόσθετα για την τεράστια υπομονή και επιμονή που διαθέτω. Τέλος για το επίπεδο γνώσεών μου και την μεταδοτικότητά που.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Έχοντας περάσει από την διαδικασία των εξετάσεων για να εισέλθω στο πανεπιστήμιο, έχω βιώσει τα συναισθήματα ανασφάλειας και ανησυχίας για το εαν θα καταφέρω να πετύχω στην σχολή της επιλογής μου. Γνωρίζω τις αδυναμίες του εκπαιδευτικού συστήματος, κατανοώ την ανάγκη ενός μαθητή να καλύψει τα όποια κενά υπάρχουν στη διδακτική ύλη και ξέρω πόσο πολύ μπορει να βοηθήσει ένας καθηγητής με όρεξη, γνώσεις και διάθεση να αφουγκραστεί τις ιδιαίτερες ανάγκες που έχει ο κάθε μαθητής.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Οι τρόποι είναι πολλοί. Πρώτα απ'όλα η συζήτηση με τον ίδιο τον μαθητή και οι στόχοι που ο ίδιος έχει θέσει είναι ενδεχομένως ο πιο άμεσος τρόπος να καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες του. Επιπρόσθετα, μέσα από διαγωνίσματα, τεστ ακόμα και από το πως ανταποκρίνεται σε ασκήσεις κλιμακούμενης δυσκολίας μπορούν να οδηγήσουν στην κατανόηση των εκπαιδευτικών αναγκών του μαθητή. Τέλος, η εμπειρία που έχω αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια, μου δίνει την δυνατότητα, σε συνδυασμό και με τα προηγούμενα, να καταλάβω τις ακριβείς εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθήτη και να ρυθμίσω αντίστοιχα και τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθεί η εκπαιδευτική διαδικασία.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Προσφορές
Έκπτωση σε αδέρφια
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές