Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Τριανταφύλλου Αναστασία

έως 30 ετών
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου

Ονομάζομαι Τριανταφύλλου Αναστασία και είμαι απόφοιτος Γενικού Λυκείου. Από το 2019 φοιτώ στο ΕΚΠΑ, στο τμήμα φιλολογίας στη κατεύθυνση Μεσαιωνική και Νεοελληνική Φιλολογίας. Παραδίδω φιλολογικά μαθήματα σε παιδιά γυμνασίου,δημοτικού καθώς και ώρες δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά προσχολικής ηλικίας. Επίσης, αναλαμβάνω και προετοιμασία και πειραματικό γυμνάσιο και λύκειο.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Είμαι ένα άτομο με πολλή όρεξη για δουλειά. Αγαπώ αυτό που κάνω και είμαι πάντα τυπική στην ώρα και στις υποχρεώσεις μου.Είμαι μεταδοτική καθως προσφέρω πρόσθετο υλικό στα παιδιά και προσαρμόζω τη γνώση με διάφορα παιδαγωγικά μοντέλα. Δίνω βάση στις ανάγκες και στις αδυναμίες του κάθε παιδιού. Επίσης, έχω ευέλικτο πρόγραμμα και προσαρμόζω τη τιμή ανάλογα με την δυνατότητα της κάθε οικογένειας!

Επαγγελματική Εμπειρία

Εμπειρία στη δημιουργική απασχόληση στη προσχολική ηλικία, προετοιμασία για γυμνάσιο καθώς και ιδιαίτερα μαθήματα σε δημοτικό και γυμνάσιο (Γλώσσα, Ιστορία, Αρχαία Ελληνικά, Αρχαία Ελληνική Γραμματεία και Νεοελληνική Λογοτεχνία)

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Από μικρό παιδί όταν με ρωτούσαν τι θα ήθελα να γίνω όταν μεγαλώσω πάντα απαντούσα ότι θα 'ηθελα να γίνω δασκάλα. Αγαπώ τα παιδιά και κυρίως το πόσο διαφέρουν το ένα από το άλλο. Βρίσκω μεγάλο ενδιαφέρον στο να προσαρμόζω τη γνώση βάσει το κάθε παιδί. Επιπλέον, θεωρώ πως σαν άτομο έχω μεταδοτικότητα και όρεξη να ασχοληθώ με κάθε μαθητή. 

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Κάθε μαθητής ανταποκρίνεται σε ένα δικό του μοντέλο παιδαγωγικής πρακτικής. Το κάθε παιδί μαθαίνει με διαφορετικές μεθόδους, με διαφορετικό  χρόνο και έχει τις δικές του αδυναμίες και κενά σε ορισμένα μαθήματα. Σε ένα πρώτο δοκιμαστικό μάθημα γνωριμίας με τον μαθητή, όπου κοιτάω το επίπεδο σε βασίκες θεωρίες και γνώσεις κατανοώ τις βασικές εκπαιδευτικές ανάγκες του κάθε μαθητή. 

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές