Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ασβεστάς Κώστας

Γλωσσολογία
Θεσσαλονίκη
Πτυχία
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Πτυχίο - Γλωσσολογία 0
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς
Ξενόγλωσσους Μαθητές

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΟΥΗΔΙΚΩΝ απο πτυχιούχο Φιλολογίας/Γλωσσολογίας με  διαβίωση στην Σουηδία και κάτοχο του ανώτερου τίτλου γλωσσομάθειας της σουηδικής γλώσσας, με δεκαετή εμπειρία στην διδασκαλία, παραδίδονται σε όλα τα επίπεδα.  Προσφέρεται η δυνατότητα μαθημάτων εξ'αποστασεως, αλλά και δια ζώσης στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Λόγω του εκπαιδευτικού υπόβαθρου(πτυχίο γλωσσολογίας), κατέχω γνώση του φωνολογικού και μορφολογικού συστήματος της σουηδικής γλώσσας και μπορώ να το επικοινωνήσω με ευκολία στους/στις μαθητές/τριες μου. Επιπλέον η διαδασκαλία μιας ξεχωριστής γλώσσας όπως ειναι τα σουηδικά δεν μπορεί να γίνει στείρα και αποξενωμένη απο την σουηδική κουλτόυρα και νοοτροπία. 'Οταν είμαστε γνώστες της κουλτούρας και της κοινωνίας μιας χώρας, είμαστε σε θέση να χρησιμοποιήσουμε σωστά την γλώσσα της, και να κατανοήσουμε σε βάθος τους κανόνες που τη διέπουν. Τα μαθήματα διακατέχονται απο την παραπάνω φιλοσοφία και εμπλουτίζονται με τα απαραίτητα στοιχεία για την επίτευξη των στόχων των μαθητών.

Επαγγελματική Εμπειρία

Πολυετή εμπειρία στη διαδασκαλία ξένων γλωσσών σε μαθήτες/τριες διαφόρων γλωσσών και εθνικοτήτων. Διαδασκαλία σε ιδιαίτερα μαθήματα και φροντιστηριακά μαθήματα ιδιωτικών εκαπαιδευτηρίων της Θεσσαλονίκης. Συνεχής κατάρτηση, επάνω στην διδασκαλία και την εκμάθηση της σουηδικής γλώσσας

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Προσαρμόζω τα μαθήματα ανάλογα με τις απαιτήσεις αλλά και τις ικανότητες του κάθε μαθητή/τριας με στόχο το αποτέλεσμα που αναζητά. Η ηλικιακή και εκπαιδευτική ποικιλομορφία των μαθητών έχουν διαμορφώσει την απαραίτητη εμπειρία που είναι αναγκαία για την επίτευξη των εκπαιδευτικών στόχων.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Διδασκαλία σε group
Συμπλήρωση βιογραφικού σημειώματος
Προετοιμασία για πανεπιστήμια εξωτερικού
Προσφορές
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές