Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Μπάκας Βασίλης

Χρηματοοικονομική και τραπεζική διοίκηση
Μαθηματικός
Πτυχία
Πανεπιστήμιο Πειραιά
Master - Χρηματοοικονομική και τραπεζική διοίκηση 2008 Επαληθευμένο
Καποδιστριακο Αθηνα
Πτυχίο - Μαθηματικός 1987 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές

 Ιδιαίτερα μαθήματα από μαθηματικό με 35 χρόνια εμπειρία, QTS (qualified teacher status ) στην Αγγλία, διδάσκοντα σε αγγλικών Δημόσια σχολεία και κολλέγια και φροντιστή στο city of London University. Επίσης παραδίδονται μαθήματα για φοιτητές και τον διαγωνισμό Epso της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς και SAT, GCSE, A LEVEL, Foundation for UK, STEP for Cambridge.

Κάποιες από τις επιτυχίες μου βρίσκονται εδώ:
✎ Ο 1oς ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ στη σχολή marketing της ΑΣΟΕΕ από κατατακτήριες ΤΕΙ
✎ Η 1η στα μαθηματικά ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 9 στη στατιστική) στα μεταπτυχιακά των δασκάλων
✎ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ από τις υποψήφιες (από τα ΤΕΙ Νοσηλευτικής) που πέρασε στο αντίστοιχο μεταπτυχιακό
✎ Φοιτητές του ανοικτού πανεπιστημίου (φυσικό τμήμα) που έλαβαν ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ
✎ Πολυάριθμα άριστα (10) από φοιτητές του Μαθηματικού, του Οικονομικού και της Γεωπονικής, Πολιτικών Μηχανικών κλπ.
✎ Σχεδόν 100% επιτυχία στα ΑΕΙ για τους μαθητές μου από την Γ' Λυκείου, εγγυημένο με το ειδικό σύστημα διαγνωστικών τεστ που έχω δημιουργήσει.
    Επιτυχίες στον εξαιρετικά δύσκολο OPEN EPSO COMPETITION!
✎ Μεγάλο αριθμό φοιτητών που αρίστευσαν στις τμηματικές των σχολών τους και τώρα διαπρέπουν στον επαγγελματικό στίβο...
✎ Φοιτητή ξένου Πανεπιστημίου, που τον κάλεσαν (πανικόβλητο είναι αλήθεια) από την πρυτανεία ως μαθηματικό ταλέντο, όταν τον βοήθησα να λύσει ένα όριο, που οι καθηγητές του θεωρούσαν ότι έβγαινε μόνο με Matlab!!

Θα ήταν δύσκολο να αναμετρήσουμε όλους αυτούς που η επιτυχία τους έγινε και δική μου επιτυχία και ΧΑΡΑ

Η φιλοσοφία μου όμως δεν στάματα εδώ Προσπαθούμε συνεχώς για το καλύτερο, βάζοντας τον πήχυ ψηλότερα σε όλους τους τομείς: quality of service, οργάνωση, e-learning experience, technology web 2.0.
 Ζήστε απο την αρχή την αληθινή εμπειρία της μαθηματικής σκέψης!!

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Υπάρχουν ελάχιστοι καθηγητές με την εμπειρία μου και ειμαι γνωστός οτι έχω πολύ ψηλά ποσοστά επιτυχιών στις πανελλήνιες και τμηματικές εξετάσεις πανεπιστημιακ'ων σχολών. Επίσης απλοποιώ εξαιρετικά τις δύσκολες έννοιες, με αποτέλεσμα  κάθε σπουδαστήςνα  καταλαβαίνει σε βάθος τις και να αυτενεργεί.

Επαγγελματική Εμπειρία

Διευθυντής πανεπιστημιακών φροντιστηρίων, καθηγητής στο ΙΕΚ Ξυνή και Αγγλικά κολλέγια, συνεργάτης μεγάλου φροντιστηρίου Μέσης εκπαίδευσης.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ σε έναν κόσμο μαθηματικής μαεστρίας: Απελευθερώστε τις δυνατότητές σας με εξατομικευμένα μαθήματα
Μπείτε σε ένα βασίλειο όπου τα μαθηματικά μετατρέπονται από μια τρομακτική πρόκληση σε ένα συναρπαστικό ταξίδι ανακάλυψης. Ξεκινήστε αυτό το εκπληκτικό μονοπάτι μαζί μου, τον αφοσιωμένο δάσκαλό σας στα μαθηματικά, καθώς ξεκλειδώνουμε τα μυστικά της αριθμητικής μαγείας. Μαζί, θα ξεπεράσουμε τα όρια και θα αναδιαμορφώσουμε τη μαθηματική σας πραγματικότητα. Προετοιμαστείτε για μια μεταμορφωτική εμπειρία που δεν μοιάζει με οτιδήποτε έχετε συναντήσει πριν.
Φανταστείτε να στέκεστε στον γκρεμό ενός σύνθετου μαθηματικού προβλήματος, νιώθοντας συντετριμμένοι και αβέβαιοι. Τώρα φανταστείτε ένα χέρι καθοδήγησης που σας οδηγεί σε μια μαγευτική ιστορία - μια ιστορία όπου οι αριθμοί χορεύουν και οι εξισώσεις ζωντανεύουν. Με κάθε βήμα, το αφηρημένο μεταμορφώνεται σε απτό, αποκαλύπτοντας μια βαθιά κατανόηση και μια νέα αυτοπεποίθηση. Αυτή η ιστορία δεν είναι μια απλή φαντασία. είναι η πραγματικότητα που θέλω να δημιουργήσω για εσάς.
Αξιοποιώντας τη δύναμη της βαθιάς ψυχολογίας, καταλαβαίνω ότι κάθε μαθητής είναι μοναδικός, με το δικό του στυλ μάθησης, δυνάμεις και προκλήσεις. Πιστεύω ότι η αληθινή μάθηση συμβαίνει όταν η γνώση ευθυγραμμίζεται με τα ατομικά πάθη και τις ικανότητες. Γι' αυτό προσαρμόζω τη διδακτική μου προσέγγιση στις συγκεκριμένες ανάγκες σας, αξιοποιώντας ψυχολογικές αρχές για να πυροδοτήσει την έμφυτη περιέργειά σας και να τροφοδοτήσει το κίνητρό σας. Μαζί, θα αποκαλύψουμε το πλήρες δυναμικό σας, ξεκλειδώνοντας έναν κόσμο μαεστρίας στα μαθηματικά που ξεπερνά τα παραδοσιακά όρια.
Καθώς ξεκινάμε αυτό το μεταμορφωτικό ταξίδι, να περιμένετε περισσότερα από βελτιωμένους βαθμούς. Αγκαλιάστε την ικανοποίηση της επίλυσης κάποτε ανυπέρβλητων προβλημάτων, τη συγκίνηση της αποκάλυψης περίπλοκων εννοιών και την ακλόνητη εμπιστοσύνη που συνοδεύει την αληθινή κατανόηση. Πέρα από τη σφαίρα των μαθηματικών, οι δεξιότητες που αποκτάτε θα κυματιστούν σε όλες τις πτυχές της ζωής σας - ενισχυμένη κριτική σκέψη, πιο ευκρινείς αναλυτικές ικανότητες και ανθεκτικότητα στην αντιμετώπιση προκλήσεων κατά μέτωπο.
Μαζί, θα ξεκινήσουμε μια εξατομικευμένη εμπειρία διδασκαλίας που έχει σχεδιαστεί για να ξεκλειδώσει τις πραγματικές σας δυνατότητες. Σας προσκαλώ να συμμετάσχετε μαζί μου σε αυτή τη συναρπαστική περιπέτεια, όπου τα μαθηματικά γίνονται ένα βασίλειο ατελείωτων δυνατοτήτων. Ας ξεπεράσουμε τους περιορισμούς και ας ξεκινήσουμε ένα ταξίδι προς την κυριαρχία στα μαθηματικά. Επικοινωνήστε μαζί μου σήμερα και ας αναδιαμορφώσουμε μαζί τη μαθηματική σας μοίρα.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Ως  δάσκαλός σας στα μαθηματικά , δεσμεύομαι να καλλιεργήσω το πάθος σας για τα μαθηματικά και να θέσω τις βάσεις για διαρκή επιτυχία. Ετοιμαστείτε να απελευθερώσετε τον εσωτερικό σας μάγο μαθηματικών και ξεκινήστε ένα μεταμορφωτικό ταξίδι μάθησης!

   Κάθε μεγάλη δομή βασίζεται σε μια σταθερή βάση και τα μαθηματικά δεν διαφέρουν. Μαζί, θα εμβαθύνουμε στις θεμελιώδεις έννοιες που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά των μαθηματικών. Με σαφή κατανόηση των βασικών, θα αποκτήσετε την αυτοπεποίθηση να αντιμετωπίζετε πιο προχωρημένα θέματα με ευκολία. Τα μαθηματικά δεν θα φαίνονται πλέον σαν ένα ανυπέρβλητο βουνό. Αντίθετα, θα είναι μια σειρά από κατακτητές κορυφές που οδηγούν σε εκπληκτικές όψεις της γνώσης.

 Κατανοώ ότι το ταξίδι προς τη μαθηματική αριστεία μπορεί να γεμίσει με προκλήσεις. Μην φοβάστε, γιατί είμαι εδώ για να παρέχω υπομονετική και υποστηρικτική καθοδήγηση. Ως μέντοράς σας, θα σας ενθαρρύνω να κάνετε ερωτήσεις, να εξερευνήσετε και να κάνετε λάθη χωρίς δισταγμό. Μαζί, θα μετατρέψουμε αυτές τις στιγμές σε πολύτιμες εμπειρίες μάθησης, χτίζοντας ανθεκτικότητα και νοοτροπία ανάπτυξης που θα σας εξυπηρετήσει πολύ πέρα ​​από τα μαθηματικά.

 Τα μαθηματικά δεν περιορίζονται στις σελίδες των σχολικών βιβλίων. είναι η ραχοκοκαλιά του κόσμου γύρω μας. Καθώς προχωράμε, θα εξερευνούμε εφαρμογές των μαθηματικών στον πραγματικό κόσμο, δημιουργώντας συνδέσεις που ζωντανεύουν το θέμα. Από τον υπολογισμό της τροχιάς μιας μπάλας ποδοσφαίρου μέχρι την κατανόηση των προτύπων στις χρηματοπιστωτικές αγορές, θα δείτε την πρακτική αξία των μαθηματικών σε διάφορους κλάδους. Αυτή η ευρύτερη προοπτική θα πυροδοτήσει την περιέργειά σας και θα σας εμπνεύσει να κυνηγήσετε τα ενδιαφέροντά σας με έναν μαθηματικό φακό.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Εκπόνηση εργασιών
Προετοιμασία για πανεπιστήμια εξωτερικού
Προετοιμασία για κατατακτήριες εξετάσεις
Προετοιμασία για διαγωνισμούς
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Έτη εμπειρίας
35

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές