Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Μπούτρη Βίκυ

Αθήνα, Νότια Προάστια
Πτυχία
AN NAJAH NATIONAL UNIVERSITY
Πιστοποίηση - Arabic Language Level C2 2022 Επαληθευμένο
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς


Ονομάζομαι Βίκυ Μπούτρη. Είμαι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς, με ειδίκευση στο Διεθνές Δίκαιο και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα.

Διαθέτω πιστοποίηση Άριστης Γνώσης της Αραβικής (Γ2) από το Πανεπιστήμιο An Najah της Παλαιστίνης.
Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στη Λογοτεχνική Μετάφραση, με εξειδίκευση Αραβικά-Ελληνικά/ Ελληνικά Αραβικά υπό την αιγίδα του Κέντρου Ελληνικής και Αραβικής Λογοτεχνίας και Πολιτισμού σε συνεργασία με το Τμήμα Ξένων Γλωσσών Μετάφρασης και Διερμηνείας του Ιονίου Πανεπιστημίου και του Πανεπιστημίου του Καΐρου.

Επίσης, έχω εξειδίκευση στη Διαπολιτισμική Εκπαίδευση με έμφαση στη Διδασκαλία της Ελληνικής ως Δεύτερης / Ξένης Γλώσσας από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Παραδίδω online μαθήματα αραβικών ( Modern Standard Arabic) σε ενήλικες και παιδιά. Διδάσκω την Κλασική Αραβική που είναι η επίσημη γλώσσα, αυτή δηλαδή που διδάσκεται στα αραβικά σχολεία και τα πανεπιστήμια και είναι κατανοητή σε όλο τον αραβικό κόσμο.

Αναλαμβάνω όλα τα επίπεδα και προετοιμάζω τους μαθητές για τη διεθνή πιστοποίηση του Πανεπιστήμιου An Najah  το οποίο είναι αναγνωρισμένο από το Ελληνικό Κράτος ως ο επίσημος φορέας εξετάσεων της αραβικής γλώσσας και που αντίστοιχα είναι  προαπαιτούμενο και στις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ.

Διαθέτω πληθώρα εκπαιδευτικού και οπτικοακουστικού υλικού καθώς και δικές μου σημειώσεις για όλα τα επίπεδα. 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Το μάθημά  που κάνω είναι διαδραστικό και είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες του εκάστοτε μαθητή. 

Επαγγελματική Εμπειρία

Μεταφράστρια Αραβικής Λογοτεχνίας

Διδασκαλία Αραβικής Γλώσσας σε φροντιστήρια ξένων γλωσσών.

Ιδιαίτερα μαθήματα

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Το βασικό κίνητρο ενασχόλησής μου με τη διδασκαλία είναι η αυτοβελτίωση και ο συνεχής εμπλουτισμός των γνώσεών μου. Στόχος μου είναι να μεταδώσω με τον καλύτερο τρόπο την αγάπη μου για την πανέμορφη αυτή γλώσσα και στους μαθητές μου.  

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Μέλημά μου είναι να κατανοήσω τον τρόπο που ο κάθε μαθητής απορροφά τη γνώση π.χ. αν έχει οπτική ή ακουστική μνήμη, ώστε να προσαρμόζω το μάθημα ανάλογα και να τον διευκολύνω στην εκμάθηση της γλώσσας.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Φροντιστηριακές σημειώσεις
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για διαγωνισμούς
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

3 Κριτικές

Η δασκάλα μου που με διδάσκει αραβική γλώσσα είναι πραγματικά εξαιρετική και θα ήθελα να μοιραστώ τη θετική μου εμπειρία μαζί της. Είναι μια αφοσιωμένη και εξειδικευμένη εκπαιδεύτρια που έχει κάνει την εκμάθηση της αραβικής γλώσσας μια συναρπαστική και ενδιαφέρουσα εμπειρία.

Μία από τις ιδιότητές που την καθιστούν εξαιρετική είναι η ικανότητά της να προσαρμόζεται στις ανάγκες του κάθε μαθητή. Κατανοεί πολύ καλά το επίπεδο της γνώσης μας και προσφέρει μαθήματα που είναι προσαρμοσμένα στον ρυθμό μας και στις δυσκολίες μας. Έχει την υπομονή να εξηγεί λεπτομερώς τους κανόνες και τη γραμματική της αραβικής γλώσσας, επιτρέποντάς μας να κατανοήσουμε πλήρως τα μαθήματα.

Πέρα από τις ακαδημαϊκές της ικανότητες, είναι επίσης μια ευχάριστη και φιλική παρουσία στην τάξη. Πάντα δημιουργεί ένα φιλικό και ανοιχτό περιβάλλον που διευκολύνει την επικοινωνία και την εκμάθηση.

Είμαι ευγνώμος για τη δασκάλα μου και πραγματικά απολαμβάνω κάθε μάθημα που παίρνω από εκείνη. Η προσπάθεια και η αφοσίωσή της στη διδασκαλία μας αξίζουν όλο τον θαυμασμό μας. Σίγουρα μας εμπνέει να συνεχίσουμε την εκμάθηση της αραβικής γλώσσας και νιώθουμε τυχεροί που την έχουμε ως δασκάλα μας και σίγουρα, αξίζει τις καλύτερες κριτικές και συνιστώ ανεπιφύλακτα τις υπηρεσίες της ως δασκάλα αραβικής γλώσσας σε όποιον ενδιαφέρεται να μάθει αυτήν την υπέροχη γλώσσα.

Κυριακή Γεωργιάδου
08.11.2023

Πριν οχτώ μήνες ξεκίνησα την εκμάθηση Αραβικών από το μηδέν, για επαγγελματικούς λόγους. Η Βίκυ είναι εξαιρετική καθηγήτρια με πάρα πολύ διδακτικό υλικό και δικές της σημειώσεις. Το κυριότερο όμως είναι ότι έχει μεταδοτικότητα και πραγματική αγάπη για την αραβική γλώσσα. Είναι ακούραστη και υπομονετική και εξηγεί τα πάντα και με παραδείγματα, κάτι που ήταν πολύ χρήσιμο για εμένα. Ήδη έχω ολοκληρώσει το πρώτο επίπεδο και συνεχίζω...Την συστήνω ανεπιφύλακτα!!!

Αλεξάνδρα Κ.
21.08.2023

Η Βίκυ είναι μοναδική καθηγήτρια. Από τα πρώτα κιόλας μαθήματα άρχισα να αντιλαμβάνομαι πως λειτουργεί η αραβική γλώσσα. Είναι μεθοδική και έχει φοβερή μεταδοτικότητα. Την συστήνω ανεπιφύλακτα.

Δημήτρης
20.02.2023