Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Λουλάκη Ελένη

Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές

Αναλαμβάνω μαθητές όλων των βαθμίδων στο μάθημα της Ιστορίας. Το Μεταπτυχιακό μου είναι στη Δημόσια Ιστορία Public History, η εμπειρία μου με μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου είναι καθημερινή μιας και κάνω ξεναγήσεις Ιστορικού περιεχόμενου, αλλά και Εκπαιδευτικά Προγράμματα στο Μουσείο Πόλεως Αθηνών, επιπλέον έχω μεγάλη πείρα στα ιδιαίτερα μαθήματα, καθώς και σε διορθώσεις αλλά και υποστήριξη φοιτητικών εργασιών Οι περιοχές τις οποίες αναλαμβάνω είναι Γαλάτσι, Παλαιό Ψυχικό, Νέο Ψυχικό, Χολαργός και Παπάγος.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Θεωρώ ότι η μέθοδος, η μεταδοτικότητα, οι  επεξηγήσεις  σε δυσνόητα Ιστορικά θέματα αλλά και η εμπειρία είναι σημαντικά ώστε να προτιμηθώ απο μαθητές και τους γονείς τους.

Επαγγελματική Εμπειρία

4 Χρόνια

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Είναι ένα αντικείμενο που έχω εξειδικευτεί με μεταπτυχιακές σπουδές, επιπλέον είμαι ξεναγός Ιστορικού περιεχόμενου στο Μουσείο Πόλεως Αθηνών και κάνω και εκπαιδευτικά προγράμματα σε παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου στο Μουσείο. Οι ξεναγήσεις είναι τουλάχιστον δυο φορές την εβδομάδα και οι μαθητές είναι όλων των βαθμίδων, εκτός του Μουσείου έχω επάρκεια Παιδαγωγική και Διδακτική με νέες μεθόδους μέσω ΤΠΕ.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Μέσα απο διάλογο για να κατανοήσω που χρειάζεται να εστιάσω, με ένα τέστ για να παρατηρήσω ακόμη και τον τρόπο που γράφει, σκέπτεται και απαντά γραπτώς.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προσωπικές σημειώσεις
Διδασκαλία σε group
Εκπόνηση εργασιών
Θερινά μαθήματα
Επιμέλεια και διόρθωση κειμένων
Προσφορές
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές