Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Πατουχεας Ελευθεριος

Στατιστικης και Πληροφορικης
Peristeri,Athens
Πτυχία
ΕΜΠ
Master - Στατιστικης και Πληροφορικης 0
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ της Πολυτεχνικής Σχολής Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου, των ροών στατιστικής και πληροφορικής, παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα μαθηματικών, φυσικής, χημείας, πληροφορικής σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου.

Πολυετή εμπειρία σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου.

Παραδίδει μαθήματα Online, χρησιμοποιώντας κατάλληλα μέσα εκπαίδευσης εξ αποστάσεως.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Μέσα από την επίλυση ασκήσεων (τόσο μέσα στο μάθημα όσο και μέσω κατάλληλου homework που αναθέτω) και αποριών, και λόγω της εμπειρίας μου, αντιλαμβάνομαι άμεσα τις δυνατότητες και τις δυσκολίες του μαθητή ώστε να προσαρμόσω το μάθημα στις ανάγκες του.

Επαγγελματική Εμπειρία

Από το 2020 μέχρι σήμερα, παρέχω ιδιαίτερα μαθήματα κατ' οίκον και online σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου. Συγκεκριμένα, έχω διδάξει σε όλες τις τάξεις του λυκείου, με αξιόλογα αποτελέσματα.

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Επέλεξα τη διδασκαλία επειδή αντιλαμβάνομαι τη σημαντική επίδραση που μπορεί να έχει στη ζωή των μαθητών. Η δυνατότητα να μοιραστώ γνώσεις και να εμπνεύσω τους μαθητές να ανακαλύψουν το πάθος τους για τη μάθηση είναι προνοητική και ικανοποιητική. Πιστεύω ότι κάθε μαθητής είναι μοναδικός και η προσαρμογή της διδασκαλίας στις ανάγκες του και στον τρόπο που μαθαίνει καλύτερα είναι καθοριστική. Η επιθυμία μου είναι να δημιουργήσω ένα περιβάλλον που ενθαρρύνει την αυτοέκφραση, τη δημιουργικότητα και τη σταδιοδρομία των μαθητών με σεβασμό και ενθάρρυνση.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Κατέχω καλή γνώση τόσο των μαθηματικών , όσο και της πληροφορικής και της φυσικής λόγω της εμβάθυνσης του προγράμματος σπουδών της σχολής μου (ΣΕΜΦΕ) σε όλους αυτούς τους τομείς. Μεταδοτικότητα και εμπειρία. Αντιλαμβάνομαι πόσο σημαντικός παράγοντας είναι η ψυχολογία των μαθητών για αυτό πάντα προσπαθώ να ενθαρρύνω τους μαθητές στον αγώνα τους να πετύχουν τους σκοπούς τους.

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
3

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές