Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Τσουκαλάς Αρτέμης

Μελίσσια, 15127
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Φοιτητές Μεταπτυχιακού
Διδακτορικούς

Παραδίδω μαθήματα προετοιμασίας για τα ειδικά μαθήματα Πανελλαδικών εισαγωγικών εξετάσεων "Αρμονία" και "Έλεγχος Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων". Περιοχές: Μελίσσια, Μαρούσι, Κηφισιά, Βριλήσσια, Πάτημα Χαλανδρίου, Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή, Γέρακας, Παλλήνη.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Μαζί μπορούμε να ανακαλύψουμε την μαγεία της μουσικής σε όλο της το βάθος και να την αγαπήσουμε πραγματικά, κατανοώντας τους όμορφους μηχανισμούς λειτουργίας της θεωρίας και της αρμονίας, πάντα με βοηθό το δικό μας αυτί και όχι απλά με τους κανόνες που διαβάζουμε απλά σε ένα βιβλίο.

Επαγγελματική Εμπειρία

2009 - 2023: Διδασκαλία Τμημάτων Θεωρίας, Αρμονίας στο Εθνικό Ωδείο. Παράδοση Ιδιαίτερων μαθημάτων Ανώτερων Θεωρητικών (Πτυχίο Αρμονίας, Αμτίστιξης και Φούγκας). Προετοιμασία υποψηφίων για τα Ειδικά Εισαγωγικά μαθήματα Πανελληνίων "Αρμονία" και "Έλεγχος Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων"

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Πάντα μου άρεσε να εξηγώ κάτι, που έχω καταλάβει καλά πώς λειτουργεί, σε έναν άλλο άνθρωπο. Όταν διδάσκω μουσική, θέλω να μεταλαμπαδέψω όχι μόνο τις γνώσεις που έχω αποκτήσει, αλλά κυρίως τον ενθουσιασμό και τον ζήλο μου γι' αυτό το αντικείμενο που τόσο αγαπώ. Τέλος, με γεμίζει όταν βλέπω πως ο μαθητής μου έχει κατανοήσει σε βάθος όσα έχουμε δει και πει, καθώς και όταν προσπαθεί με όρεξη να προχωρήσει. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε πετύχει!

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Προετοιμασία για πανελλήνιες
Έτη εμπειρίας
14

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές