Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ζαραγκότα Στέλλα

Πτυχία
Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών
Είμαι ακόμα φοιτητής/τρια - Ζωγραφική 2025
Απευθύνομαι σε
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου

Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα εικαστικών (ζωγραφική, κεραμική, χαρακτική) σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες που ενδιαφέρονται να γνωρίσουν την εικαστική τέχνη. Παραδίδω πιο εξειδικευμένα μαθήματα ελεύθερου σχεδίου με διάφορα υλικά για όσους επιθυμούν να εισαχθούν σε σχολές αρχιτεκτονικής γραφιστικής κ.τ.λ.

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Είμαι επί πτυχίω φοιτήτρια της σχολής Καλών Τεχνών και γι' αυτό τον λόγο έχω καθημερινή επαφή με τις εικαστικές τέχνες εδώ και αρκετά χρόνια, με ειδικότητα την ζωγραφική και συγκεκριμένα το σχέδιο εξασκόντας το με την χρήση διαφόρων τεχνικών και υλικών. Γνωρίζω επίσης την κεραμική τέχνη καθώς έχω παρακολουθήσει το συμπληρωματικό εργαστήριο της κεραμικής στη σχολή. Επιπλεον, έχω παρακολουθήσει τα μαθήματα που απαιτούνται για παιδαγωγική κατάρτιση. Μαζί θα μάθουμε σύνθεση και πως να καδράρουμε όμορφα και να χρησιμοποιούμε έξυπνα την επιφάνεια ζωγραφικής μας, θα μάθουμε πως γίνεται ο σωστός σχεδιασμός (μέτρηση) της σύνθεσης στο σχέδιο εκ του φυσικού, την προοπτική, τον όγκο και να αναλύουμε σωστά τις φόρμες. Επίσης θα πειραματιστούμε με διάφορα υλικά και τεχνικές και θα μάθουμε πως χρησιμοποιείται το χρώμα, αλλα και να παρατηρούμε, κάτι που είναι πολύ βασικό στο κομμάτι του σχεδίου είτε είναι στις δύο διαστάσεις είτε στις τρείς διαστάσεις.

Επαγγελματική Εμπειρία

Έχω εμπειρία 5 χρόνων πάνω στο αντικείμενο των εικαστικών τεχνών με ειδικότητα στην ζωγραφική και ιδιαίτερα στο σχέδιο. Έχω συμμετάσχει σε εκθέσεις δια μέσω της σχολής μου και ασκώ το επάγγελμα του εικαστικού εκπαιδευτικού σε παιδιά και ενήλικες εδώ και έναμιση χρόνο

Γιατί επέλεξα τη διδασκαλία (κίνητρα, στόχοι)

Επέλεξα την διδασκαλία γιατί είναι κάτι που με ευχαριστεί και με γεμίζει καθώς έχω την ευκαιρία να μυήσω στον κόσμο της τέχνης και άλλους ανθρώπους και να τους εμφυσήσω τις γνώσεις που μου έμαθαν και εμένα οι δικοί μου καθηγητές αλλά και τις γνώσεις που απέκτησα και αποκτώ η ίδια ακόμη εμπειρικά έτσι ώστε να αγαπήσουν την τέχνη και να γνωρίσουν τον εαυτό τους μέσω αυτής καλύτερα.

Πώς θα καταλάβω τις εκπαιδευτικές ανάγκες ενός μαθητή

Οι ανάγκες ενός μαθητή προσαρμόζονται σύμφωνα με τον ρυθμο του, τον τρόπο σκέψης του, τα θέλω του και την μοναδικότητα του. 

Δεν παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Πρόσθετα
Διδασκαλία σε group
Προετοιμασία για κατατακτήριες εξετάσεις
Θερινά μαθήματα
Προσφορές
Έκπτωση σε ανέργους
Έκπτωση σε πολύτεκνους
Έκπτωση σε αδέρφια
Έκπτωση για γκρουπ
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Έτη εμπειρίας
5

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές