Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κορομηλάς Δημήτρης

Θεσσαλονίκη
Απευθύνομαι σε
Παιδιά προσχολικής ηλικίας
Μαθητές Δημοτικού
Μαθητές Γυμνασίου
Μαθητές Λυκείου
Φοιτητές
Διδακτορικούς

Μαθήματα κιθάρας στη Θεσσαλονίκη. Τα μαθήματα είναι δομημένα έτσι ώστε να απευθύνονται σε παιδιά και ενήλικες, αρχάριους και προχωρημένους. Η διδασκόμενη ύλη καθορίζεται από την ηλικία, τις ανάγκες και το ρεπερτόριο που επιθυμεί να προσεγγίσει ο κάθε μαθητής. Η μέθοδος εκμάθησης βασίζεται στην ενεργή συμμετοχή του μαθητή. Τα μαθήματα κιθάρας είναι ατομικά και γίνονται σε μέρα και ώρα που σας εξυπηρετεί. Για τη δική σας διευκόλυνση, τα μαθήματα πραγματοποιούνται στο χώρο σας. Η διδασκόμενη ύλη καθορίζεται από την ηλικία, τις ανάγκες και το ρεπερτόριο που επιθυμεί να προσεγγίσει ο κάθε μαθητής. Πρώτο μάθημα ¨γνωριμίας¨ δωρεάν. Περισσότερες πληροφορίες idietera gr: 

Γιατί κάποιος να με προτιμήσει

Επειδή τα ιδιαίτερα μαθήματα κιθάρας είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες, τις ικανότητες και το ρεπερτόριο που ο κάθε μαθητής θέλει να προσεγγίσει. Επειδή τα ιδιαίτερα μαθήματα κιθάρας γίνονται στον χώρο που επιλέγει ο μαθητής και έτσι γλιτώνει τις άσκοπες μετακινήσεις. Επειδή υπάρχει ευελιξία στην επιλογή της μέρας και της ώρας που θα πραγματοποιηθεί το ιδιαίτερο μάθημα κιθάρας έτσι ώστε να εξυπηρετείται καλύτερα το πρόγραμμα του μαθητή. Επειδή παρακολουθώντας ιδιαίτερα μαθήματα κιθάρας, ο μαθητής πληρώνει μόνο τα μαθήματα που παρακολουθεί και δεν χρεώνεται με χαμένες διδακτικές ώρες λόγω αργιών, εθνικών εορτών, απεργιών κτλπ…

Επαγγελματική Εμπειρία

Ξεκίνησα να διδάσκω κιθάρα το 2001 και έκτοτε συνεργάστηκα με χώρους όπως το Λαρισαϊκό Ωδείο, Αρμονικό Ωδείο Ευόσμου, Μουσικό εργαστήρι Δήμου Ευκαρπίας κτλπ. Την τελευταία συναπτή δεκαετία συνεργάζομαι με την Χ.Α.Ν.Θ. διδάσκοντας στο παράρτημα της στην Καλαμαριά ενώ παράλληλα παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα. Ταυτόχρονα έχω ενεργή παρουσία ως μουσικός, συμμετέχοντας σε ζωντανές εμφανίσεις και studio ηχογραφήσεις αδιαλείπτως για πάνω από δύο δεκαετίες.

Παραδίδω μαθήματα σε άτομα με μαθησιακές δυσκολίες
Προσφορές
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν

Στείλτε Μήνυμα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε μήνυμα στον καθηγητή/τρια!
Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτόν τον καθηγητή;

Κριτικές μαθητών

0 Κριτικές