Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Καθηγητές για Ιδιαίτερα μαθήματα

Ιδιαίτερα Μαθήματα σε Τέχνες

Μαθήματα σε Τέχνες

Αναζητάτε καθηγητή για ιδιαίτερα μαθήματα σε Τέχνες; Βρείτε εύκολα, γρήγορα και δωρεάν στο idietera.gr! Δείτε το βιογραφικό, το επίπεδο σπουδών, την διδακτική εμπειρία, τους λόγους για τους οποίους έχει επιλέξει την διδασκαλία, τις εκπαιδευτικές υπηρεσίες που προσφέρει, εάν προσφέρει μαθήματα δια ζώσης ή και εξ αποστάσεως καθώς και τις ειδικές του προσφορές.

Μαθήματα σε Τέχνες Online

Επιλέξτε τον κατάλληλο καθηγητή για μαθήματα σε Τέχνες εξ αποστάσεως! Με τα φίλτρα αναζήτησης θα βρείτε εύκολα έμπειρους καθηγητές που προσφέρουν μαθήματα online.

Το idietera.gr προτείνει
Νέα Σμύρνη, Αθήνα 20€
Και Online
Μαθήματα Ζωγραφικής & Εικαστικών για παιδιά και ενήλικες “Για να βρεις τι θέλεις να  ζωγραφίσεις πρέπει πρώτα  να ξεκινήσεις να ζωγραφίσεις.” P.Picasso
Έκπτωση σε αδέρφια
Καισαριανή 10€
Και Online
Τελειόφοιτη φοιτήτρια του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών, ΕΚΠΑ, παραδίδω φιλολογικά μαθήματα σε παιδιά δημοτικού (νέα ελληνική γλώσσα, λογοτεχνία, ιστορία), μαθήματα…
Έκπτωση σε ανέργους 1 Κριτική
Ελληνικό 20€
Και Online
Παραδίδονται μαθήματα ζωγραφικής, ελεύθερου σχεδίου, χρώματος και σύνθεσης από διακεκριμένη φοιτήτρια της Ανώτατης Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας.
Έκπτωση σε ανέργους 1 Κριτική
Αθηνα 20€
Και Online
(Μενω στο Παγκρατι). Εχω την εμπειρια να διδασκω τα εξεις, και στα Ελληνικα και στα Αγγλικα, στο ιδιο Μαθημα!   I have experience teaching I.B.
Έκπτωση σε αδέρφια
Αγία Παρασκευή 7€
Και Online
ΕΛΕΥΘΕΡΟ & ΓΡΑΜΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ. Προετοιμασία Μαθητών Λυκείου για Α.Ε.Ι. & Α.Τ.Ε.Ι. Περιοχή Αγία Παρασκευή - Γλυκά Νερά, Αττικής. 
Έκπτωση σε αδέρφια
Αθήνα και Άργος- Ναύπλιο 20€
Και Online
Εναρμονίστε τη ζωή σας!Ενεργοποιήστε το σώμα και το πνεύμα σας με τον συνδυασμό της γιόγκα και των τεχνών!
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Νάουσα 20€
Και Online
Ιδιαίτερα Μαθήματα Αγιογραφίας Με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας, με αγάπη και σεβασμό, παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα αγιογραφίας σε παιδιά και ενήλι
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Πάτρα 20€
Και Online
Παραδίδω διαίτερα μαθήματα Γραμμικού και Ελευθέρου σχεδίου και αναλαμβάνω υπεύθυνα την προετοιμασία υποψηφίων των πανελλαδικών εξετάσεων.
Έκπτωση σε αδέρφια
Αθήνα 20€
Δια ζώσης
Ιδιαίτερα μαθήματα Τέχνης κ' Γραφής. Ανάλυση πινάκων ( L. Da Vinci, Salvador Dali, Diego Velazquez, Rembrandt κ.α.) Ανάπτυξη του λόγου και γραφής.
Χαλάνδρι 15€
Και Online
Γειά σας είμαι η Βασιλική και έχω σπουδάσει Γραφιστική στο Κολλέγιο Βακαλό.
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Αθήνα 19€
Και Online
Διδάσκω το workflow δημιουργεία 3D περιβάλλοντων (αρχιτεκτονικά και games) αντικείμενα και δημιουργεία και animation χαρακτήρων.
Έκπτωση σε αδέρφια
Αθήνα 8€
Και Online
Παραδίδω μαθήματα σε παιδιά δημοτικού και γυμνασίου σε διοικητικά/οικονομικά με κάποιες εξαιρέσεις σε λύκειο σίγουρα όχι πανελλήνιες.
Έκπτωση σε ανέργους
Περιστέρι 10€
Δια ζώσης
Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα γραμμικού και ελεύθερου σχεδίου σε μαθητές Α' ,Β' και Γ' Λυκείου με σκοπό την προετοιμασία τους για τις πανελλαδικές εξετάσεις.Είμαι τελειόφοιτη του τμήματος…
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Θεσσαλονίκη 15€
Και Online
Μυρτώ Μακρή Μαθήματα Θεάτρου/Υποκριτική
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν

Αναζήτηση

Coordinates
Τιμή

Μήπως ψάχνετε για...