Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Καθηγητές για Ιδιαίτερα μαθήματα

Ιδιαίτερα Μαθήματα Βιολοντσέλου

Μαθήματα Βιολοντσέλου

Αναζητάτε καθηγητή για ιδιαίτερα μαθήματα Βιολοντσέλου; Βρείτε εύκολα, γρήγορα και δωρεάν στο idietera.gr! Δείτε το βιογραφικό, το επίπεδο σπουδών, την διδακτική εμπειρία, τους λόγους για τους οποίους έχει επιλέξει την διδασκαλία, τις εκπαιδευτικές υπηρεσίες που προσφέρει, εάν προσφέρει μαθήματα δια ζώσης ή και εξ αποστάσεως καθώς και τις ειδικές του προσφορές.

Μαθήματα Βιολοντσέλου Online

Επιλέξτε τον κατάλληλο καθηγητή για μαθήματα Βιολοντσέλου εξ αποστάσεως! Με τα φίλτρα αναζήτησης θα βρείτε εύκολα έμπειρους καθηγητές που προσφέρουν μαθήματα online.

Βουλιαγμένη 25€
Και Online
Παραδίδονται Μαθήματα Μουσικής σε παιδιά και ενήλικες από πτυχιούχο μουσικό με εμπειρία. Τα μαθήματα γίνονται ή στο χώρο σας ή στο χώρο μου ή διαδυκτιακά. 
Έκπτωση σε ανέργους
Γλυφάδα 12€
Και Online
Ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδιά δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου, κατά βάση στα φιλολογικά μαθήματα, αλλά και παράδοση μαθημάτων βιολοντσέλου για αρχάριους μαθητές.
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Αθήνα 30€
Και Online
Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα Βιολοντέλου για  κάθε επιπεδο σε παιδιά και ενήλικες.
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Μαρκόπουλο Μεσογείων 25€
Και Online
Παραδίδονται μαθήματα βιολοντσέλου κάθε επιπέδου σε παιδιά και ενήλικες από διπλωματούχο καθηγήτρια με εμπειρία στην διδασκαλία.
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Αθήνα 20€
Και Online
Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα βιολοντσέλου σε όλες τις ηλικίες και επίπεδα (από αρχάριους μέχρι ανώτατο επίπεδο).
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Αθήνα 30€
Και Online
Παραδίδονται Μαθήματα Βιολοντσέλου και θεωρητικών σε παιδιά και ενήλικες.
ιδιαίτερα μαθήματα
Αθήνα 30€
Δια ζώσης
Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα βιολοντσέλου (Cello) σε μαθητές ανεξαρτήτου ηλικίας και επιπέδου (αρχάριους και προχωρημένους) από διπλωματούχο τσελίστρια με πείρα στην μουσική και στον…
Θεσσαλονικη 40€
Και Online
Παραδίδω μαθήματα ΒΙΟΛΟΝΤΣΕΛΟΥ σε αρχάριους και προχωρημένους κάθε ηλικιας. Τα μαθήματα γίνονται δια ζώσης και διαδικτυακά (αναλογα με το επίπεδο) 
Έκπτωση σε αδέρφια
Θεσσαλονίκη, Κέντρο 20€
Δια ζώσης
Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα βιολοντσέλου από Διπλωματούχο της σχολής και απόφοιτο του Κ.Ω.Θ (Κρατικού Ωδείου Θεσσαλονίκης).

Αναζήτηση

Coordinates
Τιμή

Μήπως ψάχνετε για...