Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Καθηγητές για Ιδιαίτερα μαθήματα

Αιματολογία

Μαθήματα Αιματολογία

Αναζητάτε καθηγητή για ιδιαίτερα μαθήματα Αιματολογία; Βρείτε εύκολα, γρήγορα και δωρεάν στο idietera.gr! Δείτε το βιογραφικό, το επίπεδο σπουδών, την διδακτική εμπειρία, τους λόγους για τους οποίους έχει επιλέξει την διδασκαλία, τις εκπαιδευτικές υπηρεσίες που προσφέρει, εάν προσφέρει μαθήματα δια ζώσης ή και εξ αποστάσεως καθώς και τις ειδικές του προσφορές.

Μαθήματα Αιματολογία Online

Επιλέξτε τον κατάλληλο καθηγητή για μαθήματα Αιματολογία εξ αποστάσεως! Με τα φίλτρα αναζήτησης θα βρείτε εύκολα έμπειρους καθηγητές που προσφέρουν μαθήματα online.

10€
Και Online
Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα Βιολογίας και Χημείας Online σε μαθητές Γυμνασίου και Γενικού Λυκείου καθώς και σε μαθητές ΕΠΑΛ και Φοιτητές.
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν 2 Κριτικές
Kρήτη 15€
Και Online
Γειά σας, είμαι η Κωνσταντίνα Γιαννούλη και είμαι Βιολόγος..  
Έκπτωση σε ανέργους
Σέρρες 10€
Και Online
Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές της Β' ΕΠΑ.Λ. του Τομέα Υγείας - Πρόνοιας - Ευεξίας και μαθήματα στην ειδικότητα της Γ' ΕΠΑ.Λ.
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Αθήνα -Άγιος Δημήτριος και online 12€
Και Online
Είμαι πτυχιούχος Βιολόγος και μεταπτυχιακή φοιτήτρια Μοριακής Βιοϊατρικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Έκπτωση σε πολύτεκνους
Αθήνα 15€
Και Online
Προσφέρω ιδιαίτερα μαθήματα Βιολογίας, καθώς και σχετικών μαθημάτων σε μαθητές.
Έκπτωση σε αδέρφια
Πειραιάς 15€
Και Online
Έχοντας αποκτήσει βαθιά γνώση και εμπειρία στον τομέα της Υγείας μέσα από τις σπουδές μου ως Βοηθός Ιατρικών και Βιολογικών Εργαστηρίων,  ως φοιτητής Ποδιατρικής στο QMU .
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν 1 Κριτική
ιδιαίτερα μαθήματα
Βέροια. 15€
Και Online
Αριστούχος φοιτητής Ιατρικής παραδίδει σε μαθητές ΕΠΑΛ ιδιαίτερα μαθήματα για μαθήματα Ανατομίας-Φυσιολογίας, Υγιεινής, αλλά και Μαθηματικών και Γλώσσας, καθώς αρίστευσε στις…
Αίγιο 15€
Και Online
Είμαι Βιολόγος με μεταπτυχιακό στις Βιοϊατρικές Επιστήμες (Ιατρική Βιοχημεία-Ανοσολογία) και Διδακτορικό στις Ιατρικές Επιστήμες. Παραδίδω Βιολογία σε μαθητές Γυμνασίου και…
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
ιδιαίτερα μαθήματα
Κατερίνη 12€
Και Online
Βιολογός, απόφοιτη από το ΑΠΘ και μεταπτυχιακή φοιτήτρια Ιατρικής ΑΠΘ, με εκπαιδευτική επάρκεια σεμινάριο στην εκπαίδευση.
Έκπτωση σε αδέρφια
Θεσσαλονίκη 15€
Και Online
Γειά σας είμαι η Μαρία, με Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στην Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή και 20 χρόνια προϋπηρεσία στο επάγγελμα των Βιοϊατρικών επιστημών.
Έκπτωση σε αδέρφια

Αναζήτηση

Coordinates
Τιμή

Μήπως ψάχνετε για...