Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Καθηγητές για Ιδιαίτερα μαθήματα

Αρχές Βιολογικής Γεωργίας

Μαθήματα Αρχές Βιολογικής Γεωργίας

Αναζητάτε καθηγητή για ιδιαίτερα μαθήματα Αρχές Βιολογικής Γεωργίας; Βρείτε εύκολα, γρήγορα και δωρεάν στο idietera.gr! Δείτε το βιογραφικό, το επίπεδο σπουδών, την διδακτική εμπειρία, τους λόγους για τους οποίους έχει επιλέξει την διδασκαλία, τις εκπαιδευτικές υπηρεσίες που προσφέρει, εάν προσφέρει μαθήματα δια ζώσης ή και εξ αποστάσεως καθώς και τις ειδικές του προσφορές.

Μαθήματα Αρχές Βιολογικής Γεωργίας Online

Επιλέξτε τον κατάλληλο καθηγητή για μαθήματα Αρχές Βιολογικής Γεωργίας εξ αποστάσεως! Με τα φίλτρα αναζήτησης θα βρείτε εύκολα έμπειρους καθηγητές που προσφέρουν μαθήματα online.

Θεσσαλονίκη 15€
Και Online
Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα του τομέα γεωπονίας όλων των τάξεων του ΕΠΑ.Λ. καθώς και των ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ. προσαρμοσμένα πάντα στους στόχους και τις ιδιαίτερες ανάγκες του μαθητή/τριας.
Έκπτωση σε αδέρφια 1 Κριτική
Πάτρα 16€
Και Online
Είμαι απόφοιτος του τμήματος Βιολογίας του πανεπιστημίου Πατρών και εργάζομαι ως καθηγήτρια Βιολογίας σε μαθητές λυκείου και σε φοιτητές εδώ και 15 χρόνια.
Έκπτωση σε αδέρφια
Ελληνικό 15€
Και Online
Ονομάζομαι Βασιλική Γεωργατζή είμαι απόφοιτη του τμήματος Γεωπονικής Βιοτεχνολογίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και το μεταπτυχιακό μου είναι στη Βιοτεχνολογία Ποιότητα Διατροφής…
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Θεσσαλονίκη 8€
Και Online
Είμαι 25 ετών και είμαι απόφοιτη του τμήματος Γεωπονίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Έκπτωση σε αδέρφια
ιδιαίτερα μαθήματα
Χαλκίδα 10€
Και Online
​Γεωπόνος Π.Ε. Φυτικής Παραγωγής (Κατεύθυνση Φυτοπροστασία και Περιβάλλον) Γεωπόνος Τ.Ε. Βιολογικής Γεωργίας ΜΔΕ: Διαχείριση Περιβάλλοντος.

Αναζήτηση

Coordinates
Τιμή

Μήπως ψάχνετε για...