Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Καθηγητές για Ιδιαίτερα μαθήματα

Ηλεκτρονική

Μαθήματα Ηλεκτρονική

Αναζητάτε καθηγητή για ιδιαίτερα μαθήματα Ηλεκτρονική; Βρείτε εύκολα, γρήγορα και δωρεάν στο idietera.gr! Δείτε το βιογραφικό, το επίπεδο σπουδών, την διδακτική εμπειρία, τους λόγους για τους οποίους έχει επιλέξει την διδασκαλία, τις εκπαιδευτικές υπηρεσίες που προσφέρει, εάν προσφέρει μαθήματα δια ζώσης ή και εξ αποστάσεως καθώς και τις ειδικές του προσφορές.

Μαθήματα Ηλεκτρονική Online

Επιλέξτε τον κατάλληλο καθηγητή για μαθήματα Ηλεκτρονική εξ αποστάσεως! Με τα φίλτρα αναζήτησης θα βρείτε εύκολα έμπειρους καθηγητές που προσφέρουν μαθήματα online.

Πάτρα 15€
Και Online
Ονομάζομαι Αλέξανδρος Καίσαρης και είμαι πτυχιούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Υπολογιστών.
Έκπτωση σε αδέρφια
Αθήνα 12€
Και Online
Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα και βοήθεια μελέτης. απανταω μονο στο ακολουθο ι-μειλ ,
Αττικη 20€
Και Online
Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα σε φοιτητές (ΑΕΙ, ΑΤΕΙ) και σε σπουδαστές Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ) σε Μαθηματικά, Φυσική, Μηχανολογία, Σχέδιο (Μηχανολογικό, Ναυπηγικό), Αντοχή Υλικών,…
Κερκυρα 20€
Και Online
Παραδίδω μαθήματα Hλεκτρολογίας/Ηλεκτρονικής του Πανεπιστημίου (εξ αποστάσεως) Επίσης εκπονώ εργασίες και παραδίδω λύσεις σε θέματα εξεταστικης του πανεπιστημίου.
ιδιαίτερα μαθήματα
Αθήνα 15€
Και Online
Ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές ΕΠΑΛ  από ΚΑΘΗΓΗΤΉ MSc Ηλεκτρονικός και Ηλεκτρολόγος   με διδακτική - παιδαγωγική επάρκεια ,.εργασιακή εμπειρία σε ιδιωτικά ΙΕΚ, φροντιστήρια…
Έκπτωση για γκρουπ
Θεσσαλονίκη 30€
Και Online
Είμαι απόφοιτος Μηχανολόγος Μηχανικός του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Έκπτωση για γκρουπ
ιδιαίτερα μαθήματα
καλαμος 10€
Και Online
Αποφοιτος Ηλεκτρονικης ΑΣΕΤΕΜ/ΣΕΛΕΤΕ κατοχος μεταπτυχιακου Πληροφορικης ΕΚΠΑ με στοχοπροσηλωση στην κατανοηση παραδιδει ιδαιτερα μαθηματα σε μαθητες Γυμνασιου - Λυκειου
Έκπτωση σε αδέρφια
ιδιαίτερα μαθήματα
Καλλιθέα-Νέα Σμύρνη 10€
Και Online
Φυσικός, απόφοιτος Α.Π.Θ., με εμπειρία στο χώρο και μεταπτυχιακές σπουδές παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου και ΕΠΑΛ. Τιμές προσιτές και συζητήσιμες.
ιδιαίτερα μαθήματα
Περιστέρι 15€
Και Online
Απόφοιτος πολυτεχνικής σχολής παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε φοιτητές ΣΗΜΜΥ και συναφών σχολών ηλεκτρονικών διά ζώσης και online. Τιμή 15€/ώρα. 

Αναζήτηση

Coordinates
Τιμή

Μήπως ψάχνετε για...