Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Καθηγητές για Ιδιαίτερα μαθήματα

Μικροβιολογία

Μαθήματα Μικροβιολογία

Αναζητάτε καθηγητή για ιδιαίτερα μαθήματα Μικροβιολογία; Βρείτε εύκολα, γρήγορα και δωρεάν στο idietera.gr! Δείτε το βιογραφικό, το επίπεδο σπουδών, την διδακτική εμπειρία, τους λόγους για τους οποίους έχει επιλέξει την διδασκαλία, τις εκπαιδευτικές υπηρεσίες που προσφέρει, εάν προσφέρει μαθήματα δια ζώσης ή και εξ αποστάσεως καθώς και τις ειδικές του προσφορές.

Μαθήματα Μικροβιολογία Online

Επιλέξτε τον κατάλληλο καθηγητή για μαθήματα Μικροβιολογία εξ αποστάσεως! Με τα φίλτρα αναζήτησης θα βρείτε εύκολα έμπειρους καθηγητές που προσφέρουν μαθήματα online.

10€
Και Online
Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα Βιολογίας και Χημείας Online σε μαθητές Γυμνασίου και Γενικού Λυκείου καθώς και σε μαθητές ΕΠΑΛ και Φοιτητές.
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν 2 Κριτικές
Πάτρα 16€
Και Online
Είμαι απόφοιτος του τμήματος Βιολογίας του πανεπιστημίου Πατρών και εργάζομαι ως καθηγήτρια Βιολογίας σε μαθητές λυκείου και σε φοιτητές εδώ και 15 χρόνια.
Έκπτωση σε αδέρφια
Βύρωνας, Αθήνα 10€
Και Online
Απόφοιτος του τμήματος Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής με εξειδίκευση στα λοιμώδη νοσήματα και την εργαστηριακή δημόσια υγεία.
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Σέρρες 10€
Και Online
Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές της Β' ΕΠΑ.Λ. του Τομέα Υγείας - Πρόνοιας - Ευεξίας και μαθήματα στην ειδικότητα της Γ' ΕΠΑ.Λ.
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Αθήνα 15€
Και Online
Προσφέρω ιδιαίτερα μαθήματα Βιολογίας, καθώς και σχετικών μαθημάτων σε μαθητές.
Έκπτωση σε αδέρφια
Αθήνα -Άγιος Δημήτριος και online 12€
Και Online
Είμαι πτυχιούχος Βιολόγος και μεταπτυχιακή φοιτήτρια Μοριακής Βιοϊατρικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Έκπτωση σε πολύτεκνους
Ελληνικό 15€
Και Online
Ονομάζομαι Βασιλική Γεωργατζή είμαι απόφοιτη του τμήματος Γεωπονικής Βιοτεχνολογίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και το μεταπτυχιακό μου είναι στη Βιοτεχνολογία Ποιότητα Διατροφής…
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
ιδιαίτερα μαθήματα
Κηφισιά 20€
Και Online
Παραδίδω ιδιαιτερα μαθήματα Βιολογίας Γενικού Λυκείου, Ανατομίας- Φυσιολογίας και Υγιεινής Μικροβιολογίας σε μαθητές ΕΠΑ.Λ., αλλά και μαθήματα θετικών επιστημών σε μαθητές Γυμνασίου. …
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Αττική Νέα Σμύρνη 12€
Και Online
Τελειόφοιτη Μεταπτυχιακών Σπουδών στον τομέα της Προηγμένης Μαιευτικής Φροντίδας και κάτοχος εκπαιδευτικής επάρκειας με διετή εμπειρία στο χώρο της εκπαίδευσης παραδίδει ιδιαίτερα…
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Πειραιάς 15€
Και Online
Έχοντας αποκτήσει βαθιά γνώση και εμπειρία στον τομέα της Υγείας μέσα από τις σπουδές μου ως Βοηθός Ιατρικών και Βιολογικών Εργαστηρίων,  ως φοιτητής Ποδιατρικής στο QMU .
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν 1 Κριτική
ιδιαίτερα μαθήματα
Διόνυσος 20€
Και Online
Μπορώ να σας διδάξω μαθήματα σχετικά με Βιοεπιστήμες (και GCE - native speaker level), προετοιμασία UKAT, IMAT, BMAT, καθώς και σε πάρα πολλούς τομείς σχετικόυς με το Επιχειρείν (και…
Έκπτωση σε αδέρφια
Πάτρα 13€
Και Online
Αποφοίτητος του τμήματος Βιολογίας του Πανεπιστήμιου Πατρών με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην Εφαρμοσμένη Οικολογία και Διαχείριση οικοσυστημάτων και Βιολογικών Πόρων και εμπειρία στη…
Έκπτωση σε ανέργους 2 Κριτικές
Αθήνα 10€
Και Online
Γεια σας!Είμαι φοιτήτρια Βιοτεχνολογίας 4ου έτους και έχω ιδιαίτερη αγάπη στην μετάδοση γνώσεων στους μικρούς μας φίλους, αλλά και την απασχόλησή τους γενικότερα.
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν

Αναζήτηση

Coordinates
Τιμή

Μήπως ψάχνετε για...