Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Καθηγητές για Ιδιαίτερα μαθήματα

Ψηφιακά Συστήματα

Μαθήματα Ψηφιακά Συστήματα

Αναζητάτε καθηγητή για ιδιαίτερα μαθήματα Ψηφιακά Συστήματα; Βρείτε εύκολα, γρήγορα και δωρεάν στο idietera.gr! Δείτε το βιογραφικό, το επίπεδο σπουδών, την διδακτική εμπειρία, τους λόγους για τους οποίους έχει επιλέξει την διδασκαλία, τις εκπαιδευτικές υπηρεσίες που προσφέρει, εάν προσφέρει μαθήματα δια ζώσης ή και εξ αποστάσεως καθώς και τις ειδικές του προσφορές.

Μαθήματα Ψηφιακά Συστήματα Online

Επιλέξτε τον κατάλληλο καθηγητή για μαθήματα Ψηφιακά Συστήματα εξ αποστάσεως! Με τα φίλτρα αναζήτησης θα βρείτε εύκολα έμπειρους καθηγητές που προσφέρουν μαθήματα online.

Αγία Παρασκευή 18€
Και Online
Αναλαμβάνω την Θερινή  προετοιμασία μαθητών Γ’ Λυκείου, αποκλειστικά  υψηλών στόχων και μεγάλων προσδοκιών (Ιατρική-Πολυτεχνείο).
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Γλυφάδα, Βούλα, Βάρκιζα, Βάρη 30€
Και Online
Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα: 1. Πληροφορικής σε μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και σε ενήλικες.
Κερατσίνι 20€
Και Online
Καθηγητής πληροφορικής αναλαμβάνει τα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα πληροφορικής για ΓΕΛ και ΕΠΑΛ για Γ Λυκείου και προετοιμασία απο Β λυκείου 
Πάτρα 15€
Και Online
Ονομάζομαι Αλέξανδρος Καίσαρης και είμαι πτυχιούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Υπολογιστών.
Έκπτωση σε αδέρφια
ιδιαίτερα μαθήματα
Αθήνα 15€
Και Online
Ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές ΕΠΑΛ  από ΚΑΘΗΓΗΤΉ MSc Ηλεκτρονικός και Ηλεκτρολόγος   με διδακτική - παιδαγωγική επάρκεια ,.εργασιακή εμπειρία σε ιδιωτικά ΙΕΚ, φροντιστήρια…
Έκπτωση για γκρουπ
ιδιαίτερα μαθήματα
Πάτρα 15€
Και Online
Παραδιδονται ιδιαιτερα μαθηματα θετικων επιστημων απο τελειόφοιτο φοιτητη ηλεκτρολογο μηχανικο και μηχανικο υπολογιστων με εμπειρια στην παραδωση ακαδημαϊκών μαθηματων.
Έκπτωση για γκρουπ
Νίκαια Αθήνα 7€
Και Online
Είμαι ένας αφοσιωμένος και παθιασμένος καθηγητής πληροφορικής, με ένα βάθος γνώσης που αποκτήθηκε μέσα από την πορεία μου στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.
Έκπτωση σε αδέρφια
ιδιαίτερα μαθήματα
Περιστέρι 15€
Και Online
Απόφοιτος πολυτεχνικής σχολής παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε φοιτητές ΣΗΜΜΥ και συναφών σχολών ηλεκτρονικών διά ζώσης και online. Τιμή 15€/ώρα. 

Αναζήτηση

Coordinates
Τιμή

Μήπως ψάχνετε για...