Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Καθηγητές για Ιδιαίτερα μαθήματα

Ιδιαίτερα Μαθήματα Ρουμάνικα

Μαθήματα Ρουμάνικα

Αναζητάτε καθηγητή για ιδιαίτερα μαθήματα Ρουμάνικα; Βρείτε εύκολα, γρήγορα και δωρεάν στο idietera.gr! Δείτε το βιογραφικό, το επίπεδο σπουδών, την διδακτική εμπειρία, τους λόγους για τους οποίους έχει επιλέξει την διδασκαλία, τις εκπαιδευτικές υπηρεσίες που προσφέρει, εάν προσφέρει μαθήματα δια ζώσης ή και εξ αποστάσεως καθώς και τις ειδικές του προσφορές.

Μαθήματα Ρουμάνικα Online

Επιλέξτε τον κατάλληλο καθηγητή για μαθήματα Ρουμάνικα εξ αποστάσεως! Με τα φίλτρα αναζήτησης θα βρείτε εύκολα έμπειρους καθηγητές που προσφέρουν μαθήματα online.

ιδιαίτερα μαθήματα
Κερατσινι 10€
Και Online
Παραδίδω μαθήματα ρουμανικης γλώσσας για όλα τα επίπεδα και όλες τις ανάγκες. Δραστηριοποιουμε στον χώρο ξενόγλωσσης εκπαίδευσης εδώ και 10 χρόνια.
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν 12 Κριτικές
Ξάνθη 13€
Και Online
Παραδίδω μαθήματα ρουμανικής γλώσσας.
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν 3 Κριτικές
Θεσσαλονίκη 15€
Και Online
Φυσικός ομιλητής ρουμανικών με εμπειρία στη διδασκαλία της ρουμανικής γλώσσας σε Πανεπιστήμιο (και σε ελληνικά πανεπιστήμια) σε όλα τα επίπεδα. 
Έκπτωση για γκρουπ
Θεσσαλονίκη 12€
Και Online
Είμαι ο Θοδωρής και θα χαρώ πολύ να σας βοηθήσω σε περίπτωση που αναζητάτε καθηγητή Ρωσικών,Αραβικών,Ισπανικών ή Ρουμάνικων.Κάτοχος των πτυχίων DELE C-2 De lengua Española,С-2…
Έκπτωση για γκρουπ
Αθηνα, Άγιος Νικόλαος 15€
Δια ζώσης
Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα στα ελληνικά, ρουμανικά και αγγλικά. Τα μαθήματα γίνονται από κοντά και online.
Έκπτωση σε αδέρφια
ιδιαίτερα μαθήματα
Λάρισα 8€
Δια ζώσης
Μαθήματα Ρουμανικής γλώσσας για όλα τα επίπεδα. Προετοιμασία για εξετάσεις για φοιτητές, επιστήμονες, επιχειρηματίες, μεταφράσεις - διερμηνεία ελληνικά - ρουμανικά

Αναζήτηση

Coordinates
Τιμή

Μήπως ψάχνετε για...