Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Καθηγητές για Ιδιαίτερα μαθήματα

καθηγήτρια αγγλικών θεσσαλονίκη

Μαθήματα καθηγήτρια αγγλικών θεσσαλονίκη

Αναζητάτε καθηγητή για ιδιαίτερα μαθήματα καθηγήτρια αγγλικών θεσσαλονίκη; Βρείτε εύκολα, γρήγορα και δωρεάν στο idietera.gr! Δείτε το βιογραφικό, το επίπεδο σπουδών, την διδακτική εμπειρία, τους λόγους για τους οποίους έχει επιλέξει την διδασκαλία, τις εκπαιδευτικές υπηρεσίες που προσφέρει, εάν προσφέρει μαθήματα δια ζώσης ή και εξ αποστάσεως καθώς και τις ειδικές του προσφορές.

Μαθήματα καθηγήτρια αγγλικών θεσσαλονίκη Online

Επιλέξτε τον κατάλληλο καθηγητή για μαθήματα καθηγήτρια αγγλικών θεσσαλονίκη εξ αποστάσεως! Με τα φίλτρα αναζήτησης θα βρείτε εύκολα έμπειρους καθηγητές που προσφέρουν μαθήματα online.

Θεσσαλονίκη, Ανατολικά 15€
Και Online
Μαθήματα AΓΓΛΙΚΩΝ από 12€ online και 15€ κατ'οίκον σε μαθητές όλων των ηλικίων. Για πτυχία η τιμή είναι αναλόγως του πτυχίου.
3 Κριτικές
Θεσσαλονίκη 12€
Και Online
Βελτιωσε τα προφορικα σου σημερα! ΑΓΓΛΙΚΑ από έμπειρη καθηγήτρια Αγγλικής Φιλολογίας ΑΠΘ. Σπουδές σε New York, York-Canada και Uppsala-Sweden.Υποτροφος ιδρ. Νιαρχος.
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν 9 Κριτικές
Νέοι Επιβάτες 10€
Και Online
Απόφοιτη του τμήματος Εφαρμοσμένων Ξένων Γλωσσών του Πανεπιστημίου του Μονπελλιέ με ειδίκευση στην τεχνική μετάφραση και γλώσσες εργασίας τη γαλλική και την αγγλική και του τμήματος…
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Θεσσαλονίκη 12€
Και Online
Είμαι απόφοιτος του Αμερικανικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης (ΑCT), με σπουδές στην Αγγλική Φιλολογία, αναγνωρισμένες από το ΑΤΕΕΝ και διαθέτω άδεια διδασκαλίας.
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν 5 Κριτικές
Θεσσαλονίκη/Άνω Τούμπα 14€
Και Online
Παραδίδω μαθήματα Αγγλικών σε παιδιά, φοιτητές και ενήλικες.
Έκπτωση για γκρουπ
Online 15€
Και Online
Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών online σε παιδιά και ενήλικες για όλα τα επίπεδα, αλλά και ειδικούς σκοπούς. Αριστούχος απόφοιτη Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Α.Π.Θ…
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν 1 Κριτική
Θεσσαλονίκη 10€
Και Online
Πτυχιούχος τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσ/νίκης, με μεταπτυχιακό στην εκμάθηση και διδασκαλία ξένης γλώσσας παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα…
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Θεσσαλονίκη 10€
Και Online
Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών σε παιδιά και ενήλικες δια ζώσης αλλά και εξ αποστάσεως διαδικτυακά. Προσαρμογή προγράμματος μαθημάτων σύμφωνα με τις ανάγκες του μαθητή.
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Θεσσαλονίκη 16€
Και Online
Απόφοιτη του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του ΑΠΘ παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα online (μέσω οποιασδήποτε πλατφόρμας όπως Zoom, Skype, Microsoft Teams, κτλ.) σε παιδιά…
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Αθήνα - Κέντρο 15€
Και Online
Γεννηθείσα στη Γερμανία με μητρική γλώσσα τα Γερμανικά
Θεσσαλονίκη 10€
Και Online
Ονομάζομαι Ειρήνη Κωφίδου, είμαι Ειδική Παιδαγωγός και Μουσικοθεραπεύτρια με ειδίκευση στο πιάνο απόφοιτος του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.
Έκπτωση σε ανέργους
Θεσσαλονίκη κέντρο 15€
Και Online
Μαθήματα Αγγλικών παραδίδονται από καθηγήτρια Native Speaker(μητρική γλώσσα η αγγλική),με σπουδές και παραμονή στο εξωτερικό(Αυστραλία) και με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας σε ιδιαίτερα…
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
ιδιαίτερα μαθήματα
Θεσσαλονίκη 10€
Δια ζώσης
ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ Αγγλικών, με μεγάλη εμπειρία, παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα όλων των επιπέδων, προσιτές τιμές και μεταδοτικότητα.
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Θεσσαλονίκη 20€
Και Online
I am an English woman, a native speaker and I have been living in Greece for over 30 years. I have been teaching in foreign language school for most of this period.
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Θεσσαλονίκη 6€
Δια ζώσης
Κάτοχος Proficiency (C2) Michigan με άριστες αγγλικές επιδόσεις και καθημερινή επαφή με τη γλώσσα παραδίδει μαθήματα Αγγλικών A1 - C2 σε ανήλικες, μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και…

Αναζήτηση

Coordinates
Τιμή

Μήπως ψάχνετε για...