Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Καθηγητές για Ιδιαίτερα μαθήματα

ιδιαίτερα αγγλικών CElTA

Μαθήματα ιδιαίτερα αγγλικών CElTA

Αναζητάτε καθηγητή για ιδιαίτερα μαθήματα ιδιαίτερα αγγλικών CElTA; Βρείτε εύκολα, γρήγορα και δωρεάν στο idietera.gr! Δείτε το βιογραφικό, το επίπεδο σπουδών, την διδακτική εμπειρία, τους λόγους για τους οποίους έχει επιλέξει την διδασκαλία, τις εκπαιδευτικές υπηρεσίες που προσφέρει, εάν προσφέρει μαθήματα δια ζώσης ή και εξ αποστάσεως καθώς και τις ειδικές του προσφορές.

Μαθήματα ιδιαίτερα αγγλικών CElTA Online

Επιλέξτε τον κατάλληλο καθηγητή για μαθήματα ιδιαίτερα αγγλικών CElTA εξ αποστάσεως! Με τα φίλτρα αναζήτησης θα βρείτε εύκολα έμπειρους καθηγητές που προσφέρουν μαθήματα online.

Θεσσαλονίκη, Κομοτηνή 15€
Και Online
Ψάχνεις μια διαφορετική διδασκαλία;  Σε ενδιαφέρει η βιωματική μάθηση, η αλληλεπίδραση και η επικοινωνία; Πρώτα, όμως θα θέλαμε να μας γνωρίσετε καλύτερα:
Έκπτωση σε αδέρφια 14 Κριτικές
Θεσσαλονίκη 13€
Και Online
Παράδοση μαθημάτων Αγγλικής γλώσσας σε όλα τα επίπεδα σε παιδιά και ενήλικες, με πολυετή εμπειρία.
Έκπτωση σε αδέρφια
Αθήνα 12€
Και Online
Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών - δίγλωσσος καθηγητής (ελληνικά, αγγλικά), απόφοιτος Αγγλικής φιλολογίας ΕΚΠΑ, αριστούχος κάτοχος μεταπτυχιακού στη Λογοτεχνία στο University of…
ιδιαίτερα μαθήματα
Αθήνα 15€
Δια ζώσης
Παραδίδονται μαθήματα αγγλικών απο πτυχιούχο Aγγλικής Φιλολογίας(ΕΚΠΑ) με native-like προφορά και κάτοχο Celta με εμπειρία διδασκαλίας στην Αγγλία. (Pre-Junior and all levels)

Αναζήτηση

Coordinates
Τιμή

Μήπως ψάχνετε για...