Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Καθηγητές για Ιδιαίτερα μαθήματα

Ιδιαίτερα αγγλικών Pre-Junor

Μαθήματα αγγλικών Pre-Junor

Αναζητάτε καθηγητή για ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών Pre-Junor; Βρείτε εύκολα, γρήγορα και δωρεάν στο idietera.gr! Δείτε το βιογραφικό, το επίπεδο σπουδών, την διδακτική εμπειρία, τους λόγους για τους οποίους έχει επιλέξει την διδασκαλία, τις εκπαιδευτικές υπηρεσίες που προσφέρει, εάν προσφέρει μαθήματα δια ζώσης ή και εξ αποστάσεως καθώς και τις ειδικές του προσφορές.

Μαθήματα αγγλικών Pre-Junor Online

Επιλέξτε τον κατάλληλο καθηγητή για μαθήματα αγγλικών Pre-Junor εξ αποστάσεως! Με τα φίλτρα αναζήτησης θα βρείτε εύκολα έμπειρους καθηγητές που προσφέρουν μαθήματα online.

Ρόδος 15€
Δια ζώσης
Ονομάζομαι Ευαγγελία και είμαι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Έχω κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στην Αγγλία στο πανεπιστήμιο του Exeter.
Έκπτωση σε αδέρφια
Παπάγου 20€
Και Online
Διδακτική Πείρα στα Ιδιαίτερα Μαθήματα Αγγλικών
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Πάτρα 12€
Και Online
Είμαι φοιτήτρια παιδαγωγικών και παραδίδω μαθήματα αγγλικών (από pre-junior μέχρι και επίπεδο πτυχίου),αλλά και μελέτη σχολικών μαθημάτων μέχρι και 3η γυμνασίου.
Έκπτωση σε αδέρφια
Ρέθυμνο 12€
Και Online
Παραδίδονται φιλολογικά μαθήματα σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου. Επίσης, παραδίδονται μαθήματα αγγλικών από επίπεδο junior μέχρι και proficiency.
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Αθήνα 8€
Και Online
Είμαι πτυχιούχος λογίστρια και παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα online σε μαθητές του δημοτικού , Γυμνασιου Ιεκ τοσο σε μαθήματα Αγγλικων όσο και σε λογιστικα , εργατικα και φορολογικα. …
Αθήνα 10€
Και Online
Καθηγήτρια Αγγλικών με μεγάλη εμπειρία στην εκπαίδευση απόφοιτος Αμερικάνικου Κρατικού Πανεπιστημίου και κάτοχος επάρκειας προσόντων παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε φιλικές…
Έκπτωση για γκρουπ
Tρίκαλα 15€
Και Online
Παράδοση ιδιαιτέρων μαθημάτων από απόφοιτη του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με εξειδίκευση στην εκπαίδευση ενηλίκων
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Αθήνα 18€
Και Online
Ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών σε παιδιά και ενήλικες, όλων των επιπέδων  Προετοιμασία για διπλώματα  A1-C2  Καλοκαιρινά εντατικά μαθήματα
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
ιδιαίτερα μαθήματα
Αθήνα 15€
Και Online
Καθηγήτρια Αγγλικών, native speaker, με πολυετή εμπειρία, πρώην Φροντιστηριούχος για περίοδο 30 ετών, παραδίδει Iδιαίτερα Mαθήματα Aγγλικών .
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν 1 Κριτική
Αθήνα 13€
Και Online
Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικής γλώσσας με στόχο τη βαθιά εκμάθηση της γλώσσας και την απόκτηση διπλωμάτων.
Έκπτωση για γκρουπ
Αθήνα 14€
Και Online
Προσφέρω μαθήματα σε μαθητές όλων την ηλικιών(από junior εώς και proficiency) και προτίθεμαι επίσης να αναλάβω μαθητές με μαθησιακές ιδιαιτερότητες.
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Έδεσσα 15€
Και Online
Είμαι απόφοιτος του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και ακολουθώ μεταπτυχιακές σπουδές στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση.
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Ζωγράφου, Αθήνα 17€
Και Online
Καθηγήτρια Αγγλικών με εξειδίκευση στις μαθησιακές δυσκολίες και στην παιδοψυχολογία, παραδίδει μαθήματα δια ζώσης στον χώρο σας και online.
Τιμή συζητήσιμη ανάλογα με τις ώρες διδασκαλίας
Θεσσαλονίκη 8€
Και Online
Καθηγήτρια αγγλικής φιλολογίας διδάσκει μαθήματα για όλα τα επίπεδα με πολυετή πειρα,δίδεται υλικό.καλυτερες τιμές σε αδερφάκια.
Βύρωνας, Παγκράτι, Υμηττός, Δάφνη, Άλιμος, Άγιος Δημήτριος, Νέος Κόσμος, Βούλα 15€
Και Online
Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών επιπέδου pre junior - proficiency, εμπλουτισμένα με διαδραστικό υλικό και πολλή αγάπη για την διδασκαλία της γλώσσας ♥
Έκπτωση σε ανέργους

Αναζήτηση

Coordinates
Τιμή

Μήπως ψάχνετε για...