Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Καθηγητές για Ιδιαίτερα μαθήματα

Ιδιαίτερα αγγλικών Lower

Μαθήματα αγγλικών Lower

Αναζητάτε καθηγητή για ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών Lower; Βρείτε εύκολα, γρήγορα και δωρεάν στο idietera.gr! Δείτε το βιογραφικό, το επίπεδο σπουδών, την διδακτική εμπειρία, τους λόγους για τους οποίους έχει επιλέξει την διδασκαλία, τις εκπαιδευτικές υπηρεσίες που προσφέρει, εάν προσφέρει μαθήματα δια ζώσης ή και εξ αποστάσεως καθώς και τις ειδικές του προσφορές.

Μαθήματα αγγλικών Lower Online

Επιλέξτε τον κατάλληλο καθηγητή για μαθήματα αγγλικών Lower εξ αποστάσεως! Με τα φίλτρα αναζήτησης θα βρείτε εύκολα έμπειρους καθηγητές που προσφέρουν μαθήματα online.

Θεσσαλονίκη, Ανατολικά 15€
Και Online
Μαθήματα AΓΓΛΙΚΩΝ από 12€ online και 15€ κατ'οίκον σε μαθητές όλων των ηλικίων. Για πτυχία η τιμή είναι αναλόγως του πτυχίου.
3 Κριτικές
Ηλιούπολη 15€
Και Online
Καλησπέρα! Με λένε Σπύρο και αγαπώ να μαθαίνω και να διδάσκω ξένες γλώσσες! Έχω πτυχίο στις εφαρμοσμένες επιστήμες αθλητισμού από το πανεπιστήμιο του Northumbria.
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν 2 Κριτικές
Θεσσαλονίκη 12€
Και Online
Βελτιωσε τα προφορικα σου σημερα! ΑΓΓΛΙΚΑ από έμπειρη καθηγήτρια Αγγλικής Φιλολογίας ΑΠΘ. Σπουδές σε New York, York-Canada και Uppsala-Sweden.Υποτροφος ιδρ. Νιαρχος.
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν 9 Κριτικές
Online 30€
Δια ζώσης
你好!Αν θέλεις να μάθεις κινέζικα 'με τρόπο, κι όχι κόπο', παραδίδω διαδικτυακά μαθήματα κινέζικης γλώσσας.Η μεθοδολογία μου έχει εσένα και τους στόχους σου στο επίκεντρο:
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν 3 Κριτικές
Λάρισα 12€
Και Online
ΑΓΓΛΙΚΑ μαθήματα όλων των επιπέδων από πτυχιούχο Αγγλικής Φιλολογίας Παν/μίου Αθηνών.
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν 1 Κριτική
Πειραιάς 10€
Και Online
Μάθετε Αγγλικά εύκολα, διασκεδαστικά με εξαιρετικά αποτελέσματα στις καλύτερες τιμές με σύγχρονο διαδραστικό πίνακα και πλούσιο δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό από καθηγήτρια με εικοσαετή…
Έκπτωση σε αδέρφια
Ζάκυνθος 12€
Και Online
Απόφοιτος τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Καποδιστριακού πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακό στην διδασκαλία της γλώσσας και εξειδίκευση στην ειδική αγωγή.
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Θεσσαλονίκη 15€
Και Online
Πτυχιούχος Ελληνικής Φιλολογίας του ΑΠΘ με πλούσιο και δωρεάν υλικό και κάτοχος Proficiency με φροντιστηριακή εμπειρία παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα Ελληνικών σε μαθητές Γυμνασίου,…
Έκπτωση σε ανέργους
Θεσσαλονίκη 15€
Και Online
Καθηγήτρια αγγλικών, απόφοιτη της σχολής "Αγγλική Φιλολογία" του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με 11ετή πείρα και πολυετή επιτυχία στις εξετάσεις, παραδίδει μαθήματα κατ'…
Έκπτωση σε αδέρφια
Θρασυβούλου 30, Χαλάνδρι 15€
Και Online
Αγγλικών μαθήματα με έμφαση σε επίπεδα D, pre-lower & lower παραδίδονται από φροντιστηριακή καθηγήτρια με σπουδές στην Αγγλία και 100% Επιτυχία στα Διπλώματα.
Έκπτωση σε αδέρφια
Ρέθυμνο 12€
Και Online
Παραδίδονται φιλολογικά μαθήματα σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου. Επίσης, παραδίδονται μαθήματα αγγλικών από επίπεδο junior μέχρι και proficiency.
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Αθήνα 10€
Και Online
Καθηγής Αγγλικών με πολυετή εμπειρία παραδίδει μαθήματα σε όλες τις ηλικίες και όλα τα επίπεδα καθώς και προετομάζει για εξετάσεις Cambridge, Michigan (όλα τα πτυχία lower advanced…
Το πρώτο μάθημα Δωρεάν
Αθήνα 12€
Και Online
Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα ελληνικών κ αγγλικών σε κάθε σχολική βαθμίδα (κ ενήλικες )
Έκπτωση σε πολύτεκνους
Αθήνα 13€
Και Online
Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικής γλώσσας με στόχο τη βαθιά εκμάθηση της γλώσσας και την απόκτηση διπλωμάτων.
Έκπτωση για γκρουπ

Αναζήτηση

Coordinates
Τιμή

Μήπως ψάχνετε για...